Blogolj!

A baloldali média megbocsátott a nőgyalázó Lattmann Tamásnak, aki megismételte a botrányos kijelentését


Az Alapjogokért Központ az a hely, ahol még az alapszakos diplomájukat sem megszerzett “elemzők” osztják az okosságot a propagandamédiában.

Igaz, legalább csinosak. Vajon milyen funkcióik vannak még?

Az előbbi idézet Lattmann Tamástól származik, aki még tavaly támadta meg az említett elemzőintézet egyik munkatársát, akivel szemben nem csak szakmai kritikát fogalmazott meg, hanem nőként is megalázta.

Lattmann botrányos és vérlázító írása után a Nemzeti Közszolgálati Egyetem vizsgálatot indított, amellyel kapcsolatban közölték: „A vizsgálat megállapította, hogy ezek a bejegyzések és az általuk közvetített nézetek nem egyeztethetők össze a Nemzeti Közszolgálati Egyetem által képviselt, az emberi méltósághoz való jogot és a nemek közötti egyenjogúságot tiszteletben tartó értékrenddel. Dr. Lattmann Tamás megnyilvánulása egyetemi polgárhoz méltatlan és elfogadhatatlan, ezért az intézmény vezetése az egyetemi docens közalkalmazotti jogviszonyát a mai napon megszüntette.

Lattmannról még a Soros-féle Átlátszó is érdekes dolgokat írt

Felügyelő tanárként volt jelen ELTE-s gólyatáborokban, és a napvilágot látó, feltételezett nemi erőszak kapcsán boszorkányüldözést emlegetett Lattmann Tamás – számolt be róla az Átlátszó. Emlékezetes, az Index írt egy Mira álnevű hallgató történetéről, akit elmondása alapján 2013-ban zaklattak az ELTE ÁJK gólyatáborában. A lány feltételezése szerint keverhettek valamit az italába, mert egy időre kiesett az emlékezete is, és amikor magához tért, egy férfi hallgató ült rajta.

A ballib médiának továbbra is elfogadható Lattmann

Bár az NKE példásan fellépett Lattmannal szemben, a balliberális média tovább futtatja az egykori oktatót. Lattmann rendszeres vendége a különböző baloldali tv-és rádió stúdióknak, állásfoglalásait pedig rendszeresen olvashatjuk a nyomtatott és az internetes ballib portálok hasábjain.

Az ATV-be szinte beköltözött

Lattmann szinte állandó „szakértővé” vált a ATV-ben, ahogy a fentiekből is látható. A görcsös szerepeltetést jól mutatja, hogy a nőgyűlölő megjegyzésbe belebukó Lattman szombaton még Orbán Balázs államtitkár stílusát kifogásolta a Civil a pályán című műsorban, (Röhej!) hétfőn reggel pedig meg már vele indult (!) a Start című műsor.

Igen, jól látják kedves olvasóink: Lattmann szombat este még „civilként” szólogatta le a nemzeti kormányt, hétfőn reggel pedig már nemzetközi jogászi minőségében tercelt alá a brüsszeli jogállamisági Soros-jelentésnek.

Egy kis szakértés a 168 órában, ahol az is kiderült, hogy baloldali politikusokat is fel szokott kérdezni

Az Élet és Irodalomban is jut neki hely

A Klub Rádióban is szükség volt a szakértelmére

Lattmann nem állt le, ismét gyalázta az elemzőt

A bukott Lattmann nagyon felbátorodhatott a baloldali média támogatásától, hiszen idén augusztus végén ismét az Alapjogokért Központ női munkatársának „funkciójáracélozgatott egy hozzászólásában.

Nőgyalázó komment és zavaros fejtegetések

A koronavírus-fertőzöttség gyanújával karanténba kerülő magyar kormánytagokról szóló hírt röhögő szmájlikkal és „Isten nem bottal ver” kommentárral ellátó bejegyzése után Lattmannak nemzetközi vonatkozású alpáriságra is jutott ideje. A napokban Trump elnök koronavírus-fertőzöttségével kapcsolatban tett zavaros, immáron karmikus és kurvázós (bitch) felütésű bejegyzést.

Tisztelt Baloldali Média!

Meddig kell még ezt az embert futtatni?

https://tuzfalcsoport.blogstar.hu/./pages/tuzfalcsoport/contents/blog/100985/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?