Blogolj!

SZFE-sivalkodás: Sorosék Gyurcsány embereivel védik a szabadságot


Több napja tart a balliberális toporzékolás a Színház- és Filmművészeti Egyetem körül. A baloldali hálózat képtelen elfogadni a tényt, hogy az egyetem nem a liberálisoké, hanem Magyarországé.

Ahogy az ilyen hisztériáknál lenni szokott, egymást érik a tüntik, a petíciók és az Alinsky-módszereknek megfelelően már az egyetem épületét is eltorlaszolták a felhergelt gyerekek.

A balliberális flottafelvonulásból nem maradhatott ki az Eötvös Károly Intézet sem. A Soros-finanszírozott EKINT nemrég hálaadó bejegyzésben köszöntötte a 90 éves gazdasági bűnözőt, a spekuláns Sorost. Nem kell ezen csodálkozni, hiszen az EKINT elnöke az a Majtényi László, aki Soros jelöltjeként pályázott a köztársasági elnöki posztra.

elvtársak

A hálózat örök

A Demszky Gábor-féle ELTE-s maoista társasággal kapcsolatos iratokban többször megjegyzik, hogy a csoport tagjainak jelentős részének védettsége, állampárti, állambiztonsági védőhálója van. Közéjük tartozott az a Majtényi László, akinek anyja az ÁVH, majd a BM hadnagya volt, titkos ügykezelő, idősebb korában pedig marxizmus-leninizmust oktatott a BM-ben. Majtényi nevelőapja a Honvédelmi Minisztérium kinevezett polgári alkalmazottja volt, apja pedig rendőrtiszt. Ezek után nem is meglepő, hogy Majtényit jogászhallgató korában a szélsőbaloldali csoporthoz sorolta az állambiztonság, ahogyan az sem, hogy az ELTE elvégzése után rögtön a hadiüzemként védett és kezelt MAHART jogtanácsosa lett. Aztán szépen lépdelt felfelé.

A Pesti Srácok Majtényiról szóló leleplező írását mindenkinek ajánljuk, IDE KATTINTVA érhető el.


A Majtényi-féle Soros-brigád most nyilatkozatot tett közzé „Jogászok és joghallgatók a jogtalanság ellen!” címmel. A nyilatkozatot a szintén Soros-által finanszírozott 444.hu előkelő helyen szemlézte is.

De kik is ezek a jogászok? Nézzünk meg néhányat!

Lamperth Mónika

1971-től 1988-ig KISZ-tag volt, 1987-ben belépett az állampárt MSZMP-be. 1989. december 7-én átlépett a frissen alakult MSZP-be. (Wikipédia) Gyurcsány belügyminisztere, Lamperth amúgy akkora demokrata, hogy 2006-ban egy olyan hangfelvétellel bukott le a szocialista vereséggel végződő önkormányzati választás után, amelyen az hallható, hogy „erős lehetőséget és mandátumot" ígért a szocialista kádereknek. A lebukás után Lamperth nem volt hajlandó lemondani. Akkoriban így érezte demokratikusnak...

Bárándy Péter

Gyurcsány egykori minisztertársa a III/II-es Medgyessy kormányában. Ahogy a Wikipédia fogalmaz róla: Minisztersége alatt többek között felhasználták a magántőkét a börtönépítéshez és enyhítették az Orbán-kormány alatt hozott, túl szigorúnak ítélt drogtörvényt. Megszüntették továbbá az újszülött megölésének büntetőjogi tényállását is.

Gönczöl Katalin

Gyurcsány államtitkára, ahogy a Magyar Nemzet korábban feltárta vele kapcsolatban: a Horn-koalíció parlamentjének állampolgári jogi biztosa, a Gyurcsány-kabinet igazságügyi szakállamtitkára –, Gönczöl Katalin az, aki a Kádár-rendszer alatt keletkezett tudományos dolgozataiban a cigányok bűnözési szokásait rendre csoportosította, és felállította a cigánybűnözés kategóriáját.

Hankó Faragó Miklós

Gyurcsány államtitkára, a szintén Gyurcsány-szövetséges Czeglédy Csaba ügyvédje. A 2007-ben a Jobbik által Szodoma-díjban részesített SZDSZ-es Hankó Faragó annak idején óriási botrányt kavart, ugyanis olyan jogszabály tervezet mellett érvelt, amelyről így fogalmazott az Index.hu a Kamera előtt szexelhetnének a fiatalkorúak címmel megjelent korabeli írásában: „...a 14 és 18 év közti fiatal szexuális kapcsolat létesítése nem lenne büntetendő, ha az a fiatalkorú szabad akaratából történik. Szintén nem büntetnék, ha valaki fiatalkorú beleegyezésével, saját célra készít vagy tart pornográf felvételt. "

Mécs János

A Gyurcsány-imádó Mécs Imre fia, akinek momentumos politikai karrierje azután tört derékba, hogy napvilágot látott egy, a vidéki magyar embereket sértő és megbélyegző írása, ebből idézünk most: „...istenkém, hogy rühellem a vidékieket, pedig nem kellene szegényeket, mert liberális vagyok meg minden, szóval melegek,cigányok, hajléktalanok, meg egyébként mindenki okés, na de a vidékieket nem tudom megszokni.” 

Kende Péter

A listából abszolút kedvenc aláírónk Kende Péter, aki korábban még antiszemita botrányba is keveredett, de úgy tűnik, hogy mostanra  bocsánatot nyert a Soros-hálózattól. A Kommunista Ifjúsági Szövetség egykori propagandistája, az Apró-Gyurcsány klán szövetségese mostanra már csak egy, az egyetemi autonómiáért aggódó jogásszá szelídült. (A Pesti Srácok Kendéről szóló tényfeltáró anyaga IDE KATTINTVA érhető el.)

Az ITT OLVASHATÓ listát még sokáig lehetne böngészni a szabadságért aggódó gyurcsányisták után kutatva, azonban Sorosék képmutatása már ennyiből is világosan látszik.

Kádár András Kristóf, Asbóth Márton, Majtényiék és sokan mások, a Soros-hálózat ismert arcai közül ma már gond nélkül és nyíltan demonstrálnak egységet Gyurcsány embereivel. A Soros-hálózat és a Gyurcsányhoz hű káderek összefonódását komolyan kell vennie a nemzeti oldalnak.

https://tuzfalcsoport.blogstar.hu/./pages/tuzfalcsoport/contents/blog/99750/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?