Blogolj!

A Sorost Amerika leggonoszabb emberének nevező afroamerikai politikus nagyot nyert


Allen West, volt képviselő vezeti a texasi republikánus pártot, miután a nemrégiben rendezett republikánus előválasztáson legyőzte ellenfelét James Dickeyt. West 2011-től 2013-ig képviselte Florida 22. körzetét Washingtonban. Az évek során West, - aki egyébként az amerikai hadsereg nyugalmazott alezredese, - előtérbe került konzervatív politikai kommentátorként és előadóként is.

A texasi Demokrata Párt tisztviselői gyorsan elítélték West győzelmét Dickey felett, mondván, hogy “undorodnak” a választástól. „Undorodunk, de nem lepődünk meg azon, hogy a texasi republikánusok egy igazolt rasszista konzervatív keményvonalas politikust, Allen West-et választották új elnöküknek.” - mondta Abhi Rahman, a texasi demokrata párt kommunikációs igazgatója. Hozzátette: „West megválasztása mindent megmutat, ami nincs rendben a republikánus párttal, és kudarcukra hívja fel a figyelmet egy befogadó, barátságos párt felépítésének vonatkozásában.”

Ez utóbbi kirohanás azzal is összefüggésben lehet, hogy a Fox News tévécsatorna beszámolója alapján a Soros családnak alapvető befolyása van a baloldali liberális Demokrata Párton belül.

West korábban azt fejtegette egyik írásában, hogy mi a célja Sorosnak, a progresszív szocializmus legnagyobb amerikai finanszírozójának, azzal, hogy részt vesz Írország alkotmányának megváltoztatásában? Vajon ilyen szorongást jelentene Sorosnak és a baloldaliaknak az, hogy tudják: létezik olyan ország, amely biztosítja, hogy a még nem megszületett gyermekek védve legyenek a halálkultúrájuktól? Arra is kitért, hogy lesz-e vizsgálat Soros és az illegális hozzájárulása, elkötelezettsége ügyében? Hányan számolnak majd be erről a történetről, és rántják le a leplet Sorosról, „Amerika legveszélyesebb emberéről”? Igazából, én személy szerint tovább is vinném ezt az állítást... Soros György a leggonoszabb ember Amerikában. És nem fogok engedni ebből a megállapításból – rögzítette Allen West. A publikációt 2018-ban a Túzfalcsoport magyarra fordította.

Legutóbb pedig arról beszélt, hogy a demokraták szabadon engedték Frankenstein szörnyét a Black Lives Matter mozgalomban. „Ha a Demokrata Párt okos lenne, akkor megszerezték volna az irányítást a szélsőbaloldal, a progresszív szocialista baloldal - az Antifa, a Black Lives Matter felett, mely nem más, mint egy marxista frontszervezet. A demokratákat most saját alkotásaik emésztik fel” - jegyezte meg West, az Antifa és a Black Lives Matter kapcsán Mary Shelley 1818-as regényében szereplő lényéhez, Victor Frankensteinhez hasonlítva azt.

„A demokraták nem ítélik el ezt az erőszakot, amelyet utcáinkon látunk. Ők részei ennek.” - jelentette ki West.

West a Donald Trump elnök és Joe Biden volt alelnök közötti 2020-as elnökválasztást a „jogállamiság” és a „csőcselék uralma” között választásként jellemezte. Kiemelte a politikai összhangot Biden, a demokraták és az olyan szervezetek között, mint az Antifa és a Black Lives Matter – hangsúlyozta a novemberben jó esélyekkel induló képviselőjelölt.

https://tuzfalcsoport.blogstar.hu/./pages/tuzfalcsoport/contents/blog/99716/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?