Blogolj!

Nincs változás: Sorosék a gyerekek körül ólálkodnak Budapesten


A hazai Soros-brigád élcsapatai és az Európa Tanács magyarországi lerakata, az „Európai Ifjúsági Központ” között szoros együttműködés alakult ki az elmúlt években. A diplomácia védelem alá eső területen képzéseket, összejöveteleket és kormánypártiként nehezen címkézhető szeánszokat tartottak augusztusban a Soros-párti álcivilekhívtuk fel a figyelmet még egy 2018-as anyagunkban.

Az Európa Tanács egy regionális nemzetközi szervezet, amelynek székhelye Strasbourg. Jelenleg 47 tagja van, de nyitva áll bármely olyan európai állam előtt, amely elfogadja a jogállamiság intézményét és garantálja állampolgárai számára az alapvető szabadság és emberi jogokat. A Tanács egyik legfontosabb eredménye az Emberi Jogok Európai Egyezményének 1950-es elfogadása volt. Ennek keretében állították fel az Emberi Jogok Európai Bíróságát, amely az emberi jogok legfőbb európai bírói fóruma. Az Európa Tanács laza, kormányközi együttműködés keretében jött létre, és, szemben az Európai Tanáccsal és az Európai Unió Tanácsával, nem az Európai Unió intézménye. (Wikipédia)

2018 óta nem sok minden változott az épületben folyó összejövetelek szellemiségét tekintve. Sajnálattal tapasztalhatjuk, szeptemberben ismét itt kezdik a politikai szezont az önmagukat „emberijogi nevelőként” definiáló sorosisták. Vera Ivanova ismét szervezkedik.

A Budapesti Európai Ifjúsági Központ 1995-ben nyitotta meg kapuit az Európa Tanács első olyan intézményeként, amely egy a korábbi vasfüggönytől keletre fekvő országban létesült. A Központ az Európa Tanács IV. Főigazgatóságának részeként az Ifjúsági és Sportigazgatóság létesítménye. A Központ épülete a magyar állam tulajdonában van, fenntartását az ifjúsági ügyekért felelős minisztérium biztosítja. Az ingatlant Magyarország az Európa Tanács rendelkezésére bocsátotta. Ezzel egy időben a Magyar Kormány és az Európa Tanács egy megállapodást, ún. Székhelyegyezményt kötött, amelyben rögzítették a használat feltételeit. A Központ diplomáciai terület. Zökkenőmentes működtetéséért, a programok színvonaláért, a vendégek személyes kényelméért és ellátásáért teljes egészében az Európa Tanács felel. (Európai Ifjúsági Központ honlapja)

A fenti, összejövetelre felhívó bejegyzés az „EJHA  - emberi jogi nevelők hálózata” nevű szervezkedés egyik belső fórumából származik. Ők azok, akik tréningek segítségével a 11-13 évesek számára rendeznek érzékenyítő képzéseket a diszkrimináció, iszlamofóbia, xenofóbia, menekültek, gyűlöletbeszéd, rasszizmus, LGBT-jogok tárgykörökben. Ahogy azt korábban megírtuk; hasonló tevékenységek érdekében a Nyirati András nevével fémjelzett, Emberség Erejével nevű alapítványt félmillió dollárral támogatta Soros György.

Thorbjørn Jagland, Az Európa Tanács főtitkára,  Soros György jó barátja és a migráció lelkes támogatója

Az Európa Tanács jelenlegi főtitkára a posztot tíz esztendeje betöltő Thorbjørn Jagland. A norvég politikus 1987 és 1992 között a Norvég Munkáspárt főtitkára, majd 1992-től 2002-ig annak elnöke volt, emellett 1999-2008 között a Szocialista Internacionálé alelnöki tisztségét is magáénak tudhatta, így, mint látható, baloldali politikusként szép karriert futott be.

Jagland kiállt az ENSZ Magyarország által elutasított globális migrációs paktuma mellett is, és kijelentette, hogy az Európa Tanács támogatja azt. Ez a körülmény újabb bizonyíték a Sorossal szoros barátságára, hiszen az ENSZ által erőltetett szerződés épp a spekuláns terveit valósítja meg, hogy mindenki lakhasson ott, ahol akar, akár van rá jogalapja, akár nincs.

Az Európa Tanácsban a főtitkári poszt mellett egy másik fontos tisztség az emberi jogi biztosi pozíció; ezt az utóbbi időszakban láthatólag olyan személyek tölthették be, akik ugyancsak jó viszonyt ápolnak Sorossal, de legalábbis egyetértenek a céljaival.

Részletek IDE KATTINTVA olvashatóak.

A múlt felelevenítése után, azonban itt az ideje, hogy megnézzük, milyen további Soros-szervezeteknek ad otthont az Európai Ifjúsági Központ és mi is zajlik a színfalak mögött.

Ez vár(t) tehát a fiatalokra az európai fiatalok Budapesten működő központjában 2020-ban:

Március: Világ feministái egyesüljetek!

 Szeptember: A Soros-féle Patent Egyesületnek is jut lehetőség

Szeptember: Egy kis gender-propaganda

Október: Zöldnek becézett, valójában marxista politikai ideológiára való érzékenyítés

November: Tréning a LMBTQ-propaganda jegyében

Jól látható tehát, hogy 47 ország adófizetőinek pénzén, a diplomáciai védettség előnyeit kihasználva több, a nyílt társadalom ideológiáját hirdető és tanító szervezeteknek otthont adó intézmény működhet ma Budapest belvárosában...

https://tuzfalcsoport.blogstar.hu/./pages/tuzfalcsoport/contents/blog/99649/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?