Blogolj!

Soros embere a nemzeti megmaradásról és felemelkedésről szóló kisfilm miatt sivalkodik


Igazság, erő, felemelkedés - együtt tesszük naggyá a Kárpát-medencét! – ezzel a felütéssel tette közzé az Alapjogokért Központ azt a kisfilmet augusztus 20-án, amely alaposan kicsapta a biztosítékot Soros egyik magyarországi emberénél. A profin kivitelezett és az ünnephez méltó kisfilm sokak tetszését elnyerte, hiszen közel 1 millióan nézték már meg a Facebookon, ezrek osztották meg.

Nem aratott viszont ilyen nagy sikert a kisfilm Hammer Ferencnél, a Soros György által szépen finanszírozott Társaság a Szabadságjogokért nevű álcivil szervezet elnökségi tagjánál.

Hammer adjunktus az ELTE BTK Művészetelméleti és Médiakutatási Intézetében, a Film-, Média- és Kultúraelméleti Doktori Program oktatója. Médiaelméleti és kultúrakutatási kurzusokat tart, doktori disszertációjában a társadalmi igazságosság kommunikációs aspektusait tárgyalta.

Hammer véleményének kialakításakor ez a társadalmi igazságosság blabla (szerintünk csak marxista görcsölés tudományos köntösben) elő is bukkant például akkor, amikor egy mindössze három és félperces, több mint 1000 esztendő magyar történelmét felölelő kisfilm kapcsán képes volt belekötni a filmben szereplő női karakterek számába is. Ilyenek ezek a dogmatikus nyílt társadalmas marxisták…

A fegyverek szerepeltetése miatti libernyák nyávogás külön publikációt érdemelne, hiszen feltételezhetjük, hogy dicső szabadságharcainkat (is) Hammer inkább Soros György bájos mosolyával szemléltetné ágyúdörgés helyett, azonban nem szeretnénk ennyit időzni a libernyák sorosista sivalkodása mellett, Inkább hangosan nevetünk rajta. 

Szívesen elmagyaráznák Hammer adjunktusnak azt is, hogy miért éreznek a hazájukat szerető emberek dicsőséget egy ránk kényszerített vesztes világháború és az ahhoz kapcsolódó területrablások túlélése és „csak azért is” való nemzeti megmaradásunk fölött - országhatároktól függetlenül, de aki Soros pénztárcájából kukucskálva szemléli a saját nemzetét, annak ilyesmivel próbálkozni teljesen felesleges. A nyílt társadalom alázatos szolgái az ilyesmit úgysem érthetik meg. De nem érthetik azt sem, hogy egy 10 milliós ország számára mit jelentenek a világraszóló sportsikerek, hiszen Hammer elvtársai nem mások, mint azok, akik arra büszkék, hogy nem állnak fel olyankor, amikor mindenkinek együtt dobban a szíve.

Persze, vannak esetek, amikor Hammer nem ilyen sivalkodós. Van, amikor úgy érzi, hogy kemény legény és feláll, kiáll, beleáll, ágaskodik… Emlékezetes az eset, amikor Hammer harcálláspontja, a TASZ kőkeményen síkra szállt a STOP SOROS ellen és a bevándorlók mellett.

Keménykedett Hammer akkor is, amikor azzal bukott le, hogy milyen liberális agymosás folyik szűkebb környezetében, tudományos köntösben; egy diáklány lerántotta a leplet a bölcsészkar rendszerszintű libernyákságairól.

A nagyon kemény Hammer nem állt le, támadásba lendült.

Sorra jelentek is meg róla a leleplező írások, ekkoriban látott napvilágot, hogy:

Tanulság, hogy nem a Hammer-féléknek, hanem a közel 1 millió nézőnek (és reméljük, hogy hamarosan még többnek) kell megfelelni. Csak így tovább!

Hammer elvtárs meg hadd sivalkodjon kedvére.

https://tuzfalcsoport.blogstar.hu/./pages/tuzfalcsoport/contents/blog/99614/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?