Blogolj!

K*cs*g és nigg*r: így humorizálnak Soros újságírói


A 444.hu szellemi elődjének is tekinthető Matula Magazinba író Bede Mártonnak néhány éve még nem kellett a szomszédba mennie egy kiadós köcsögözésért vagy niggerezésért.

Bede Márton

Bede Márton, a 444 újságírójának szemében 2020-ban Dr. Müller Cecília már azért fasiszta mert meglátogatta a határkerítést, de ő a 2000-es években, a politikai korrektség előtti világban előszeretettel niggerezett és köcsögözött.

A magazinja mindezek mellett  a Lipótvárosi zsidók kilakoltatásosról közölt egy képzeletbeli ironikus riportot, vagy éppen listázta a legvisszataszítóbb magyar nőket. Megszégyenítve a listán szereplőket a nyilvánosság előtt. 

Matula Magazin

A matulások „köcsögválogatott” című írásukban az alábbi jelzővel illetik a Liverpool egyik színesbőrű játékosát: 
„Óvakodnánk a rasszista felhangoktól, de ez a buta nigger nyilván számos egyéb dolog mellett egyet egyáltalán nem tud: focizni. „

WikipédiaBede Márton 2014 óta több „köcsögválogatott” megjelöléssel ellátott írást tett közzé a Soros által finanszírozott 444.hu-n, a színvonal pedig nem sokkal marad el a fent már idézett 2002-estől. 

A Matula Magazinban annak idején így fogalmaztak / fogalmazott a liberális, toleráns, rendkívül szellemes és humoros sorosista újságíró(k):

„Nem az egyszerűen tehetségtelen labdarúgókat válogattuk össze, hanem azokat, akiknek már a látványa is heveny cigányozást, niggerezést vagy köcsög nácizást vált ki még a lehető legliberálisabb focinézőből is (ilyen egyébként nincs).”

A Matula Magazinban egyébként portrékat is készítettek híres magyar közéleti szereplőkről, most csak a Soros Györgyről írottat érdemes idézni:

„A szerb, a grúz és az ukrán forradalmak szponzora valószínűleg az egyetlen magyar, aki az elmúlt évezredben érdemben befolyásolta a világtörténelmet. Ha a hunokat és a zsidókat elfogadjuk magyarnak, akkor tehát összesen ketten vannak: Attila a társa, egy korábbi évezredből. Soros talán már önmagában azért is listánkra kerülne, mert ő a leggazdagabb magyar. Orbán Viktortól Demszky Gáborig sokakat utaztatott, eltartotta a teljes magyar folyóiratpiacot, film, színház, muzsika, könyv, ösztöndíj: milliárdok érkeztek a nyitott társadalomnak nevezett utópia megteremtéséért. A legszebb, hogy most azt mondja, itt már minden oké, inkább már innen keletre fektet a rendszer bomlasztásába és a szabadelvűség terjesztésébe. Aki eddig a csecsét szopta, az állja meg a helyét a piacon. Miközben pedig a globális pénzpiac dörzsölt dézsmálója, még könyvet is írt arról, hogy az őt gazdaggá tevő rendszer milyen rohadt igazságtalan."


Érdekes egyébként az a folyamat, amelyen átmentek ezek a liberális újságírók, a csak maguknak vindikált rasszizmustól és antiszemitizmustól gazdag milliárdosok pénzének köszönhetően ma már a politikai korrektség hazai nagykövetei, akik titokban újra összekacsintanak a kurucinfós múltú jobbikosokkal.
https://tuzfalcsoport.blogstar.hu/./pages/tuzfalcsoport/contents/blog/99535/pics/lead_800x600.gif
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?