Blogolj!

Soros György a transzneműek hercege fehér lovon


Ha Soros György meglát egy kisebbséget, menten kardot ragad és a segítségükre siet. Na jó, nem karddal, hanem töménytelen mennyiségű pénzzel. Legyenek azok gyöngyöspatai iskolakerülők, feketék, vagy az LMBT közösség tagjai, számíthatnak az öreg spekulánsra és kiterjedt „jogvédő” hálózatára. Nincs ez másképp tehát a transzneműek esetében sem. Lássuk csak, hogyan, de legfőképpen, miért támogatja őket.

Könnyű elveszni a 72 és folyamatosan szaporodó gender és a különböző szexuális orientációk útvesztőjében, és a „tájékozatlanok” könnyen össze is keverhetik a transzneműeket a transzvesztitákkal, drag queenekkel, vagy éppen a cross-dresser csapattal. Igen, ezek mind különböznek egymástól, most azonban csak a transzneműekkel fogunk foglalkozni. A transzneműek a „születésükkor kijelölt biológiai nemüktől” eltérő neműként azonosítják magukat.

A transzneműséget sokáig a hivatalos orvosi szakvélemény mentális betegségnek tekintette, mára azonban már eljutottak addig, hogy a WHO legújabb betegségeket felsoroló és azokat kategorizáló listájában, mint “nemi inkongruencia” szerepel a „szexuális egészség” kategóriában. A céljukat azonban ezzel még nem érték el, az ugyanis a teljes depatologizálás, vagyis az, hogy kikerüljön a betegségek listájából.

A transzneműek mindössze az emberiség 1 százalékát teszik ki,viszont olyan erős és agresszív a lobbijuk, hogy azt gondolnánk, minden második ember érintett. A transzneműek mozgalma elképesztő gyorsasággal, szinte napról napra változtatja meg a minket körülvevő világot és közbeszédet. A hangjukat pedig nem más erősíti fel, mint a töménytelen mennyiségű pénz, amit mögé tesznek a progresszív milliárdosok. Nem meglepő módon köztük van Soros György is, sőt: 2017-2018 között LMBT ügyekre csaknem 17 millió dollárt áldozott, ezzel ő lett az 5. legnagyobb támogató. Ha az USA-n kívülre nyújtott LMBT támogatásokat nézzük, akkor viszont 15 millió dollárral az első helyen áll a spekuláns.

Soros György a Nyílt Társadalom Alapítványán keresztül világszerte számos LMBT szervezetet támogat, akiknek tevékenységébe beleesik a „T” betűkóddal jelzett transzneműek ügye is. Néhány ilyen szervezet a teljesség igénye nélkül (tekintettel arra, hogy rengeteg szervezetet finanszíroz):

Genders and Sexualities Alliance Network: az 1998-ban Gay Straight Alliance Network néven Kaliforniából indult szervezetnek ma már az egész USA-ban vannak fiókszervezetei.  Félelmetes gyorsasággal fejlődött, a kezdetekkor még csak San Francisco környékén voltak klubjaik, 2001-ben már egész Kaliforniában jelen voltak, 2005-ben pedig az USA minden államában. 2008-ban szerezték meg az NGO státuszt, addig a Soros pénzmosodájaként működő Tides Alapítvány projektjeként léteztek. A nevüket 2016-ban változtatták meg, hogy jobban lefedje a programban résztvevő fiatalok sokféle identitását. Honlapjuk szerint azokat a transz és queer fiatalokat kívánják egybefogni, akik küzdeni akarnak a genderek és rasszok elfogadásáért. Érdekes, mi nem értjük, ez a kettő hogy jön egymáshoz.

Global Action for Trans Equality: nemzetközi transzjogokért küzdő szervezet, amely szintén Soros támogatását élvezi. Részt vesznek az ENSZ munkájában, ami komoly nyomásgyakorlási lehetőséget jelent. Céljuk a depatologizálás, az egyenlőség elérése (magyarul a transzenműség normalizálása) és aktivisták kiképzése.

Transgender Europe: ez az ernyőszervezet Európában a legnagyobb forráselosztó és politikai nyomásgyakorló központja a transznemű mozgalomnak, a transzneműség normalizálása és depatologizálása a céljuk, a jogi nemváltás lehetővé tétele, illetve egyszerűsítése mellett. 46 európai és közép-ázsiai országból 149 tagszervezete van.  A szervezet társelnöke a magyar Transvanilla Egyesület alapítója, Orbán Tina Kolos. A Transgender Europe alapítói a Nyílt Társadalom Alapítvány, az Európai Bizottság, a holland kormány és az Európa Tanács. Tekintettel arra, hogy a 2016-2018 beszámolójuk szerint nem folytathatnák tevékenységüket a Nyílt Társadalom Alapítvány pénzügyi támogatása nélkül, szinte egészen biztos, hogy most is részesülnek forrásokban.

International Lesbian, Gay, Trans and Intersex Association: a nemzetközi ernyőszervezet már 1978 óta működik, mára 164 országban vannak jelen, 1690 tagszervezettel. Tanácskozási joggal részt vesznek az ENSZ ECOSOC bizottságában, erős lobbijuk van a nemzetközi szervezetekben. Bár ezt a jogot már 1993-ban megszerezték, azt az ENSZ egy évvel később hosszú időre, egészen 2011-ig felfüggesztette, mivel több tagszervezet célja kimondottan a pedofília támogatása és promotálása volt. Éves beszámolójukban támogatóként szerepel a Nyílt Társadalom Alapítvány.

The Coalition “Sexual and Health Rights of Marginalized Communities: az észak-macedón szervezet stratégiai pereskedést folytat az Európai Emberi Jogi Bíróságon, hogy bővítse az európai államok kötelezettségeit a transzneműek jogi elismerése tekintetében. Támogatóik között a honlapjukon fel van tüntetve természetesen a Nyílt Társadalom Alapítvány is.

Insight: ukrán szervezet, akik saját bevallásuk szerint is megpróbálják befolyásolni a törvényhozást, hogy az LMBT lobbi számára kedvező jogszabályokat alkossanak. Partnereik között szerepel az Amnesty International ukrán fiókszervezete.

Tudjuk jól, hogy Soros György sokkal dörzsöltebb annál, minthogy szíve jólelkűségéből támogasson egy ügyet. De milyen lehetőségeket lát a transznemű mozgalomban? Persze, hogy pénzt! A transznemű életvitelre egy egész ágazat épült az elmúlt körülbelül két évtizedben, elsősorban az orvostudomány terén. A nemi átalakító műtétekben és a hormonterápiában rengeteg pénzügyi lehetőség rejlik, és már nem csak felnőtteket „szolgálnak ki”: 2007-ben Bostonban nyílt meg az első „gender gyermekklinika”. Egyre népszerűbbek a nemi identitásukban bizonytalan gyermekeknek felírt „pubertás blokkolók”, amelyek nevükből kikövetkeztethető, hogy pubertás kor előtt járó, tehát 12-13 év alatti gyermekeknek adják a hormonokat, hogy ne serdüljenek biológiai nemüknek megfelelően. Ezzel tulajdonképpen arra kárhoztatják az ártatlan kisgyermekeket, hogy egész életükben gyógyszereket kelljen szedniük. Gyakran nem is maga a gyermek fejezi ki nemváltoztatási szándékát, hanem a kislányra vágyó csalódott szülő neveli kisfiát lányként és követeli az átalakítást. Mondanunk sem kell, ezzel pszichológiailag és fizikailag is egy életre megnyomoríthatják a gyerekeket.

A transzneműek ügyének előmozdítása azóta gyorsult fel, amikor az USA egyik államában, Észak-Karolinában elfogadtak egy törvényt, miszerint mindenkinek a „születéskor kijelölt neme”, tehát a biológiai neme szerinti mosdóba kell járnia.

Erre az LMBT-aktivisták azonnal rárepültek, hiszen ekkor a liberális Kalifornia államban már nagy sikereket értek el: a fent említett Gay Straight Alliance Network az iskolák 61 százalékában hozott létre úgynevezett Meleg-Hetero Szövetség klubokat, és 11 LMBT-t támogató törvényt sikerült kilobbiznia az állami törvényhozásban. Így tettek Észak-Karolinában is, létrehozták klubjaikat és kidolgoztak egy oktatási tervet, ami az LMBT-ideológia iskolai beszivárogtatására szolgál. Segítettek megírni az aktivistáknak egy útmutatót, többek között arról, hogy milyen hashtageket használjanak, és hogyan tudnak panasszal fordulni a hatóságokhoz. Ez csak egy példa az ezerből, a transznemű mozgalom ott van az iskolákban, a cégeknél, a filmekben, amiket nézünk Netflixen. Hangsúlyozzuk még egyszer, hogy a társadalom 1 százalékáról van szó.

A Nyílt Társadalom Alapítvány honlapján számos „ismeretterjesztő” anyag érhető el a transzneműekkel (köztük gyerekekkel) kapcsolatban, így az önkifejezésük, egészségük, illetve jogi elismerésük fontosságáról is.

Transzneműek egészségügyi helyzetéről szóló dokumentum.

A jogi nemváltoztatásról szóló iromány.

Transznemű gyerekekről és fiatalokról szóló anyag.

És most a lényeg. Miért éri meg Sorosnak, hogy több millió dollárt fektessen a transznemű mozgalomba? A milliárdosnak jelentős befektetései, részvényei vannak több orvosi és gyógyszeripari cégben is, például a Johnson & Johnsonban, vagy a CVS-ben. Mondanunk sem kell, hogy a nemváltó műtétek és a szükséges gyógyszerek, hormonok komoly iparágat jelentenek, és sok pénz folyik be belőle. Éppen ezért a transznemű mozgalom promotálása mind Sorosnak, mind az orvosi és gyógyszeripari cégeknek érdeke, hiszen a nemváltoztatást elvégeztetők egész életükben szedik a gyógyszereket. Mi éri meg a legjobban? Ha már gyermekkortól fizetniük kell ezekért a hormonokért...

https://tuzfalcsoport.blogstar.hu/./pages/tuzfalcsoport/contents/blog/98612/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?