Blogolj!

Illegális migránsokat telepítene Európába és Izraelt gyalázza Soros brüsszeli embere


Folyamatosan támadja Izraelt Josep Borrell, az Európai Unió külpolitikáért felelős főképviselője. Soros megbízható szövetségese az elmúlt időszakban minden alkalmat kihasznált annak érdekében, hogy megakadályozza Izraelt abban, hogy az birtokba vegye azoknak a területeknek egy részét, amelyeken túlnyomó többségben zsidó települések állnak. 

Amíg Trump, amerikai elnök támogatja és szövetségesként kezeli az illegális migrációt elítélő, terrorista-ellenes, valamint nemzeti alapokon szerveződő Izraelt, addig a gyenge és iszlám bevándorlással küzdő EU vezetői folyamatosan támadják a Közel-Kelet egyetlen demokratikus államát.

Nem véletlen, hogy a Soros-hálózattal nyílt harcban álló Izrael régóta szálka a Soros-kitartott brüsszeli elit szemében. A szánalmas behódolás egyik kulcsfigurája Joseph Borell, aki megbízható brüsszeli sorosistának számít. Borell ügybuzgósága elképesztő méreteket ölt, így sajtóhírek szerint Olaszország, Magyarország, Ausztria és a Cseh Köztársaság is időnként torpedózni kényszerül a senki által meg nem választott, fel nem hatalmazott brüsszeli bürokrata Izraelt támadó javaslatait.

Csak néhány példa Borell őrjöngéseiből:                   

„A nemzetközi joggal és az ENSZ Biztonsági Tanácsának vonatkozó határozataival összhangban az EU nem ismeri el Izrael szuverenitását az 1967 óta megszállt területek felett.” (2020. február 5.)

„Az Európai Unió álláspontja az 1967-ben elfoglalt palesztin területek helyzetével kapcsolatban változatlan: nem ismeri el az Izrael fennhatóságát a megszállt ciszjordániai terültek felett.” (2020. április 24.)

„Izrael hagyjon fel az egyoldalú döntésekkel, és hagyja el a megszállt palesztin területeket.” (2020. június 19. )

Mivel nem szeretnénk történelmi tényekről vitát nyitni, a jelenlegi helyzet megértéséhez álljanak itt röviden Eugene Kontorovich, a téma egyik legnevesebb izraeli–amerikai szakértőjének a Heteknek kifejtett gondolatai:

Az annektálás egy jogi fogalom, amelyet nagyon pontosan meghatároz a nemzetközi jog. Ez a definíció erre a helyzetre nem vonatkozik, mert annektálásról akkor beszélünk, ha az egyik ország egy másik országnak a területét saját magához csatolja. Például, amikor Oroszország megszállta a Krím-félszigetet, akkor azt mindenki egyértelműen annektálásnak tekintette. A Krím-félsziget ugyanis egy másik állam, Ukrajna területéhez tartozott. Itt azonban nincs erről szó, hiszen amikor Izrael 1967-ben elfoglalta ezeket a területeket, azok nem jordániai területek voltak. Jordánia maga is katonai erővel foglalta el ezeket a területeket 1949-ben, egy hódító háború során. Senki nem ismerte el ezeket Jordánia részének.

Borell és Soros

Soros György a bizalmi emberét ültette az Európai Unió egyik vezető pozíciójába. Egy fénykép tanulsága szerint a katalán Josep Borell már a kinevezése előtt egyeztetett Sorossal migráció és Uniós kérdésekről. A gyanútlan olvasó számára adja magát a kérdés: miért kell egy amerikai milliárdossal egyeztetni Európát érintő ügyekről? Ám a mindig kritikus baloldali médiát szemmel láthatóan nem érdekelte a téma, és mindenki elsiklott afölött, hogy az Európai Unió egyik vezetője nem az európai állampolgárok, hanem Soros György érdekeit szolgálja.

A sorosista politikusnak azonban vannak pénzügyi természetű botrányai is. 2015-ben kénytelen volt lemondani egy zöldenergia-vállalat igazgatótanácsi tagságáról mert korrupció-gyanús ügyletekkel foglalkozott. Később pedig bennfentes kereskedelem miatt szabtak ki rá 30 ezer eurós büntetést. Ám olyan is előfordult, hogy amikor a Deutsche Welle német tévécsatorna munkatársai a katalán-függetlenségi mozgalom miatt bebörtönzött politikusokról kérdezte úriember módjára, válasz nélkül kisétált a stúdióból. 

Cinikusan Németországba küldené az összes migránst

A diplomáciai főképviselő nem éppen a diplomatikus modoráról vált híressé, egy korábbi interjújában nyíltan kimondta, hogy azért kellenek a migránsok, mert Európának vérfrissítésre van szüksége. Az alábbi felvételek a kerítéssel elválasztott spanyol-marokkói határon készültek, és jól látszik, amint afrikaiak százai törnek át a pengékkel és szögesdróttal megerősített kerítésen. E felvételeket követően tette a „vérfrissítésre” utaló megjegyzését.

Soros Izrael ellensége

A Tűzfalcsoport márciusban készített exkluzív interjút Eli Vered Hazan úrral, a Likud külügyi igazgatójával, aki kőkeményen fogalmazott Soros zsidóellenes tevékenységéről és a spekuláns antiszemitizmusáról:

„Soros György belülről pusztítja Izraelt; a szervezetei éjt nappallá téve kiapadhatatlan forrásból dolgoznak azon, hogy megfosszák az országot zsidó identitásától. Sőt, olyan civil szervezeteket támogat, akik ártatlan zsidókat gyilkoló terroristákat védenek.

Sok sikert kívánok Orbánnak a Soros elleni küzdelemben."

Nem véletlen tehát, hogy az Izrael-ellenes tevékenység egyik élharcosa mára a brüsszeli bürokrácia lett. Soros brüsszeli befolyása veszélyes Európa jövőjére és Izrael békéjére egyaránt.

https://tuzfalcsoport.blogstar.hu/./pages/tuzfalcsoport/contents/blog/98458/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?