Blogolj!

Gyerekeket hálóznak be Sorosék a nyáron


„Az idei nyár sem telhet el Amnestys tábor nélkül!” – propagálja nyári táborát a Soros által vastagon kitömött Amnesty International.


„Augusztus 24-27. között hetedik alkalommal szervezzük meg nyári ifjúsági táborunkat, ezúttal Hollókőn, ahol egyszerre tanulhatsz az emberi jogokról, kipróbálhatod magad aktivistaként és megismerkedhetsz még 30 olyan fiatallal, akik hozzád hasonlóan nyitottak és szeretnének aktívan tenni a pozitív változásért.”

A hangzatos és sejtelmes beharangozó után joggal merülhet fel a kérdés mindenkiben, hogy mi is lehet az a „pozitív változás”, amelyet a Soros-féle Amnesty International olyan nagyon el szeretne érni a gyerekek bevonásával.

Az Amnesty weblapján körülnézve, számos olyan bejegyzést találhatunk már a főoldalon is, amelyek világosan bemutatják, hogy mi is az az ideológiai háttér, amely a gyerekek körül legyeskedő Soros-lerakatot jellemzi:

A terrorizmusért elítélt Ahmed H. mosdatása és az őt elítélő magyar bíróság ítéletének minősítgetése

A transzneműek jogai érdekében szervezett nyomásgyakorlás

A Soros párti Európai Unió Bírósága által hozott, Magyarországot elítélő határozat üdvözlése

És a sort még hosszan lehetne folytatni…

Ennyi már bőven elég is lenne ahhoz, hogy az ember távol tartsa gyerekeit a Soros-finanszírozott nemzetellenes alakulattól, azonban a táborhoz tartozó leírás további célokat is megfogalmaz:

„Középiskolás diák vagy? Izgatnak az emberi jogok és szívesen fellépnél a védelmükben? Gyere az Amnesty nyári táborába…”

Tehát olyan, még könnyen befolyásolható középiskolásokat (A középiskolások zömében fiatalkorú személyek!!!) keresnek, akik szívesen fellépnek az emberi jogok védelme érdekében. (Arról, hogy a Soros-gittegylet miképpen szivárgott be a magyar közoktatásba korábban ITT írtunk.)

Ahhoz, hogy a Sorosék által gyakorolt „emberjogizmus” gusztustalan kettős mércéjét megértsük, a fent már említett terrorista-mosdatás, transzneműek jogai melletti kiállás és perlési politizálás mellé fel kell sorolni azokat a valódi, súlyos emberi jogi jogsértéseket, amelyek egyáltalán nem zavarják a Soros-brigád érzékenységét:

A felsoroltak fényében már mindenki számára világos lehet, hogy amikor Sorosék emberi jogi érdeklődést, meg kiállást emlegetnek, valójában a képmutató kettős mércéjüket és a történelem szemétdombjára való ideológiájukat terjesztik egy kis rózsaszín tejszínhabbal.

A mi véleményük viszont tiszta és világos:

Védjük meg a gyerekeket a Soros-hálózattól!

https://tuzfalcsoport.blogstar.hu/./pages/tuzfalcsoport/contents/blog/97496/pics/lead_800x600.png
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?