Nem volt hatos a lottón
Nyerőszámok: 2 (kettő), 14 (tizennégy), 27 (huszonhét), 32 (harminckettő), 36 (harminchat), 40 (negyven). Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt, az 5 találatos szelvényekre egyenként 332.755 forintot; a 4 találatos szelvényekre egyenként 7.765 forintot; 3 találatos szelvényekre egyenként 2 145 forintot fizetnek.
Blogolj!

Botrány - Soros terroristáit támogatta az ENSZ, majd meghátrált


Az Egyesült Nemzetek Szervezete a napokban törölte a tweetjét, miután nyilvános felháborodást váltott ki azon tweet-bejegyzése, amelynek keretében megvédte az Antifa "véleménynyilvánítási szabadságát" és "békés gyülekezését". Sajtóhírek szerint, ilyen törlésre nem nagyon volt még példa az ENSZ történetében, amely most nagyon megijedhetett.

A múlt átírása nem ritkaság Soros körül. Nemrég beszámoltunk róla: átírták a Wikipédiát, hogy ne derüljön ki, Soros áll az agresszív tüntetések egyik fő szervezete mögött.

Az eredeti Twitter bejegyzés az Antifa zászlót jelenítette meg a következő szöveggel: „Az ENSZ emberi jogi szakértői mélységes aggodalmuknak adnak hangot az amerikai főügyész közelmúltbeli nyilatkozata miatt, amelyben az Antifa-t és más antifasiszta aktivistákat hazai terroristáknak hívtak, mondván, hogy aláássák a véleménynyilvánítás szabadságához fűződő jogokat és a békés gyülekezést az országban.”

Az ENSZ részéről az Antifa - egy vandalizmusban, gyújtogatásban, betörésben és támadásokban részt vevő csoportjának - védelme jelentős ellenérzést váltott ki sajtóhírek szerint, néhányan felhívták az Egyesült Államokat, hogy hagyják el a nemzetközi szervezetet. Donald Trump elnök korábban kifejezte azon szándékát, hogy az Antifa- t belföldi terrorista csoportnak minősítsék, valamint Andy Ngo a közelmúltban bejelentette, hogy perbe vonja a Rose City Antifát a 2019 nyarán elkövetett támadások után.

Az Antifa egyik fő pénzügyi forrása az Alliance for Global Justice (Szövetség a Globális Igazságért). Az AFGJ pedig a Nyílt Társadalom Alapítványtól kap jelentős támogatásokat, mindemellett pedig a Tides Alapítványtól is, ami gyakorlatilag Soros egyik „pénzmosodája”, ezen keresztül is támogatja az általa fontosnak tartott ügyeket (Nyílt Társadalom Alapítvány utal pénzt a Tides Alapítványnak, ők pedig a támogatott szervezeteknek).

Mint arról korábban írtunk Michelle Bachelet lett az ENSZ emberi jogi főbiztosa, aki elkötelezett híve Sorosnak. A chilei szocialista politikus, még chilei köztársasági elnökként 2009-ben a külföldieknek adható legmagasabb állami kitüntetést adományozta a milliárdos spekulánsnak, aki véleménye szerint a demokrácia, a nyílt társadalmak, a multilateralizmus, a haladó eszmék elkötelezett híve.

Az Egyesült Nemzetek Emberi Jogi Tanácsa pénteken megállapodott abban, hogy jelentést készít a fekete-amerikaiak szisztematikus rasszizmusáról és diszkriminációjáról. A döntés nyomán született egy petíció George Floyd testvére, Philonise Floyd részéről, aki felszólította az ENSZ-t vizsgálja a rasszizmust és a rendőri brutalitás az USA-ban. Mike Pompeo válaszul a nemzetközi testület lépéseire, kijelentette, hogy az Emberi Jogi Tanács „menedékhely a diktátorok és demokráciák számára”.

„Ha a Tanács komolyan veszi az emberi jogok védelmét, akkor rengeteg jogos igény van például a szubjektív, szisztémás faji különbségek kiemelt figyelmére, mint például Kuba, Kína és Irán esetében” - mondta Pompeo a szombati nyilatkozatban.

2018-ban a Trump adminisztráció visszavonult az ENSZ Emberi Jogi Tanácsából. Az akkori amerikai ENSZ-nagykövet, Nikki Haley azt mondta: „Ez a lépés nem vonzza vissza az emberi jogi kötelezettségvállalásokat. Éppen ellenkezőleg, megtesszük ezt a lépést, mert elkötelezettségünk nem teszi lehetővé, hogy egy képmutató és önkiszolgáló szervezet részévé váljunk, amely gúnyt űz az emberi jogokból. ”

Korábban Orbán Viktor miniszterelnök úgy fogalmazott, hogy ENSZ migrációs tervezete olyan, mintha a "Soros-tervből" másolták volna.

https://tuzfalcsoport.blogstar.hu/./pages/tuzfalcsoport/contents/blog/96718/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?