Nem volt hatos a lottón
Nyerőszámok: 2 (kettő), 14 (tizennégy), 27 (huszonhét), 32 (harminckettő), 36 (harminchat), 40 (negyven). Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt, az 5 találatos szelvényekre egyenként 332.755 forintot; a 4 találatos szelvényekre egyenként 7.765 forintot; 3 találatos szelvényekre egyenként 2 145 forintot fizetnek.
Blogolj!

Soros-elvek Soros pénzből Soros-célok érdekében


A milliárdos Soros György által alapított Nyílt Társadalmi Alapítványok (Open Sociecty Foundations) a modern történelem egyik legszövevényesebb társasága, amely az élet minden területére behatolnak. Mi több az elmúlt időszakban társadalmi felhatalmazás nélküli politikai szereplőkké váltak az Egyesült Államoktól Magyarországon keresztül a Balkánig. Nem rejtik véka alá, hogy fő kitűzésük vibráló és befogadó demokráciákat építsenek ki szerte a világban. Természetesen mindezt a Soros-elvek alapján Soros pénzből a Soros-célok érdekében.

Soros-hálózat mindenhol jelen van

A Soros György által alapított szervezet több mint 40 éve működik, és jelenleg már több mint 120 országban támogat több ezer projektet évente. Tulajdonképpen egy nemzeteken, országokon átnyúló szervezetről beszélünk, amely platformot is jelent a különböző szervezeteknek, hogy aktívan befolyásolhassák a mindennapokat. Véleményük szerint független egyéneket és szervezetek támogatnak, de mindenki számára világos, hogy „független” valójában a Soros-dogmákat jelenti. Ennek legjelentősebb biztosítéka, hogy mindmáig a szervezet elnöke maga Soros György és fia Alexander Soros.

Nem meglepő módon a Nyílt Társadalmi Alapítványok a világ legnagyobb humanitárius magán társasággá nőtte ki magát, amely elviekben az emberi jogokért küzd az élet minden területén. Az alapítása óta összesen több mint 15 milliárd USD-t, mai árfolyamon 4 500 milliárd (!) forintot költött a céljai elérése érdekében. A hatalmas mennyiségű pénzt olyan területeken osztotta szét, mint pl. a demokratikus gyakorlat, gazdasági méltányosság és igazságszolgáltatás, igazságügyi reform és alapjogok, emberi jogok, sajtó, felsőoktatás, stb. Nem meglepő módon mindannyiunknak számtalan példa juthat eszébe az ezeken a területeken vívott harcokra Magyarország és Soros György katonái között.

Soros-hálózat működése

Évente több ezer olyan projektet támogatnak, amelyek a hálózat céljaival megegyező tevékenységeket visz, mint pl. az igazságszolgáltatás megreformálása, átláthatóság vagy a nyílt viták a társadalmat éppen érintő témákban. Elég a mostani amerikai zavargásokra gondolni, ahol több hír terjed arról, hogy a zendülő szervezeteket aktívan támogatta Soros. Egyik ilyen szervezet a Black Lives Matter, amely egyik főszervezője a napokban kirobbant tüntetéshullámnak Minneapolisban. Ráadásul egy olyan embertől, aki nyíltan támadja Trump amerikai elnök politikáját nem lehetetlen elképzelni, hogy még ilyen háború közeli eszközöket is képes bevetni, hogy elősegítse a demokraták térnyerését, egy esetleges államcsínytől sem megijedve.

Európában is tapasztalunk hasonló nyílt politikai beavatkozást, hisz ahol gyengébb és megengedőbb kormányokkal kerülnek kapcsolatba, nyíltan szerepet vállalnak és aktívan befolyásolják az országokat. Brüsszelben a Nyílt Társdalom Európai Politikai Intézetén keresztül folyamatosan jelen vannak az európai döntéshozatal minden egyes szintjén egészen Európai Parlamenti képviselőkig illetve az Európai Bizottság egyes biztosáig. Ilyenkor juthatnak eszünkbe azok a képsorok, amikor Soros Györgyöt Brüsszelben az Európai Bizottság ex-elnöke keblére szorította és csókolgatta. Nem véletlenül minden ilyen eseményt jelentős intézkedéscsomag követte az európai politikában.

A hálózat több mint 120 országban tevékenykedik, legtöbb helyen saját irodákat fenntartva és legkülönbözőbb méretű sejteket (egyéneket, civil szervezeteket, stb.) támogatva. Az itt dolgozók olyan elvkatonák, amelyek a legnehezebb körülmények és társadalmi elutasítás mellett is harcedzetten állják a sarat, bízva a hálózat támogatásában. A hálózat alapjait a különböző Alapítványok (több mint 20) és Programok (16 tematikus és 7 földrajzi) teszik ki, melyeket külön-külön Bizottságok irányítanak. A Bizottságokat a Hálózati Tanácsadó Testület irányít összehangolva a tevékenységeiket és a kitűzött célokhoz használatos eszközöket. A stratégiát és a végső nagyívű döntéseket a Vezető Bizottság hoz meg, amelynek elnöke még ma is Soros György.

Soros-hálózat pénzmozgásai

Az évtizedek során felgyülemlett több mint 15 milliárd USD-ből jutott majdnem a világ minden szegletébe. Az USA-ba irányítják a pénzek több mint ötöde olyan projektekre, mint a faji megkülönböztetés, a migráció elősegítése vagy a gazdasági illetve politikai egyenlőtlenségek leküzdése. Ez utóbbi kapcsán érdemes megjegyezni, hogy mióta Donald Trump hatalmon van, éves szinten közel harmadával növelték az elkölthető pénzek összegét. Újabb bizonyítéka lehet annak, hogy a Soros Trump ellenei kirohanásai nemcsak a sajtóban, hanem tettekben is megmutatkozik.

Ahogy korábban már említettem, a Soros-hálózat nem hagyja figyelmen kívül Európát sem, éves szinten közel 100 millió USD-vel támogatja a még befogadóbb (értsd migránsokat Európába) és demokratikusabb (értsd balliberális) Európa víziót. A kezdetektől, a 2015-ös migránsválság egyik fő támogatójaként, a Soros szervezetek aktívan részt vesznek Európa népességének homogenizálásában. Megragadnak minden politikai, gazdasági és jogi eszközt, hogy elősegítsék az illegális migránsok Európába való telepítését, nem mellőzve a kormányok munkájának megnehezítését sem. Ahogy korábban láttuk Soros emberei Brüsszelben jelentős munkát végeznek és képesek befolyásolni az európai politikát. Emellett minden olyan országban, köztük Magyarországon, ahol nem az általuk képviselt liberális demokrácia nyert teret, jelentős támogatásban részesítik azokat az (ál)civil szervezeteket és politikai pártokat, akik behódolnak.

Afrikát, ahol Soros György anno megkezdte filantropikus tevékenységeit, ma is figyelemmel követi és a költségvetés több mint 10%-át olyan projektekre költik, amelyek az általuk elképzelt demokráciát alapozza meg az egyes országokban. Észak Afrikába és a Közel-Keleti országokban a migránsválság után élénkült meg a tevékenységük, azóta is évente több mint 10%-al növelik a folyósítandó pénzeket. Egyik fő tevékenységük a régióban a szíriai menekültek támogatása, és bármilyen eszközt bevetve Európába való juttatásukhoz. Izraelben pedig oktatási intézményt alapítottak kivált azzal a céllal, hogy elősegítsék a kritikus gondolkodást, egy bújtatott a jelenlegi kormánnyal szemben álló filozófiát megalapozva.

A kommunizmus bedőlését követően Eurázsiában és Ázsiában is aktívan kifejtik tevékenységüket, nyíltan beavatkozva a törékeny politikai rendszerek kialakításába. Ékes példája Ukrajnában a Nemzeti Antikorrupciós Intézet megalapítása, vagy más környező országokban a különböző transzparenciát elősegítő programok. Elvekben jól hangzanak ezek az intézkedések, de valóságban kitűnő alkalom, hogy a Soros-hálózat emberei a frontvonalban beavatkozhassanak a politikai életbe. Ebben a régióban is aktívan elősegítik a jobb megélhetést kereső migránsok mozgását Ázsiából az Arab-öbölbe, Kelet-Ázsiába vagy éppen Európába.

Soros-hálózat rabszolgái

Soros György egyedül álló módon egy tökéletesen, pókháló szerűen működő szervezetet épített fel a 40 év során. Idős kora ellenére, ma is aktívan kapcsolódik be a Nyílt Társadalom Alapítványok munkájába. Pénzügyi spekulációból eredő profitját korlátlanul önti a programokba, hogy önös céljait elérje: terjessze a nyitott és liberális gondolkodást, destabilizáljon kormányokat és valószínűleg még több pénzt és hatalmat szerezzen magának. Minden felelős kormánynak viszont óvatosnak kell lennie, és nem szabad a szirénhangoknak bedőlnie, különben könnyen találhatja magát olyan helyzetben, hogy csak bábbá válik elveszítve az irányítást. A történelem során sokan megtapasztalhatták, hogy az esetleges jó cselekedet mögött, mindig megbújt valami alattomos hátsó szándék, egy új társadalmi rend kialakítása, amivel csak a Soros-hálózat rabszolgájává váltak.

https://tuzfalcsoport.blogstar.hu/./pages/tuzfalcsoport/contents/blog/96223/pics/lead_800x600.jpeg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?