Blogolj!

Soros embere terroristák kezére juttatott egy újságírót


Rami Aman szabadúszó újságírót, a Gaza Youth Committee tagját a Hamasz-hatóságok tartóztatták le azt követően, hogy videokonferenciát tartott izraeliek részvételével a Zoom paltformon – számol be a felháborító esetről a Szombat.org.

Rami Aman és barátai, ahogy az izraeli fél a képernyőn látta (szombat.org)

A fiatalember letartóztatására azért kerülhetett sor, mert egy Hind Khoudary nevű hölgy, aki a közösségi médiában az Amnesty International konzultánsaként mutatkozott be, a Facebookon elítélte Amant, és üzenetét három Hamász-tisztviselővel is megosztotta. Amant azóta őrizetbe vették, és azóta nincs hír róla. A gázai belügyminisztérium szóvivője szerint az izraeliekkel történő kapcsolatfölvétel árulásnak minősül – folytatódik az esettel kapcsolatban a Szombat beszámolója.

Hind Khoudary, a feljelentő (szombat.org)

Hogy a bonyolult viszonyok érhetőek legyenek a magyar olvasók számára is:

  1. egy arab újságíró olyan videokonferencián vett részt, amelyen izraeli állampolgárok is
  2. egy Soros-zsoldos jelentette az esetet a Gázai övezetet uraló Hamász terrorszervezetnek
  3. az újságírót letartóztatták, elhurcolták, azóta nincs róla hír

A Hamász Nem csak merényleteket hajt végre, hanem a zsidó államot is támadja tüzérségével, hiszen léthez való jogát most sem ismeri el. A nemzetek fölötti muszlim egységet (pániszlamizmus) tűzte ki célul. A Hamászt több ország terrorista szervezetnek minősítette: többek között az Egyesült Államok, az Egyesült Királyság, Kanada, az Európai Unió, Jordánia, Egyiptom, Japán és Izrael. (wikipedia)

A vérlázító esettel kapcsolatban méltóztatott megszólalni az Amnesty International magyarországi lerakata is, hiszen ismét lelepleződött a Soros-birodalom zsidó- és Izraelellenes tevékenysége, amely kellemetlenül érinti a pénzadományokért kuncsorgó, valójában brutális Soros-finanszírozással kitömött zsoldosokat. Mosakodó közleményükben elhatárolódnak Hind Khoudary tettétől, de weblapjukon nem tették közzé ezt a közleményt, inkább csak egy angol nyelvű központi iránymutogatást lobogtattak. Utóbbiban egyébként már nem szerepel az undorító cselekedett elítélése, inkább csak egy óvatos tartózkodás – hívja fel a figyelmet szintén a Szombat.org.

A Tűzfalcsoport márciusban készített exkluzív interjút Eli Vered Hazan úrral, a Likud külügyi igazgatójával, aki kőkeményen fogalmazott Soros zsidóellenes tevékenységéről és a spekuláns antiszemitizmusáról:

Soros György belülről pusztítja Izraelt; a szervezetei éjt nappallá téve kiapadhatatlan forrásból dolgoznak azon, hogy megfosszák az országot zsidó identitásától. Sőt, olyan civil szervezeteket támogat, akik ártatlan zsidókat gyilkoló terroristákat védenek. Sok sikert kívánok Orbánnak a Soros elleni küzdelemben.

a feljelentő unatkozik

A történet egyébként itt nem ért véget, ugyanis az Amnesty International "emberjogi kutatója", aki a Hamász-pribékek kezére juttatta Rami Aman gázai arab újságírót és társait, pusztán mert részt vettek egy, izraeli békeaktivistákkal folytatott online párbeszédben, most arról panaszkodik, hogy a karanténban lassan múlik az idő. Mindezt Törökországból, ahova azért eljutott, talán mert neki is oka van tartani a Hamásztól – fedezte fel a gátlástalan Sorosista megnyilvánulását az Izraeli Tükör.

https://tuzfalcsoport.blogstar.hu/./pages/tuzfalcsoport/contents/blog/93909/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?