Blogolj!

Gates és Soros látnoki képességei, avagy mindig a bank nyer?


Kedves Olvasóink! Furcsán hangozhat a kérdés, de hisznek Önök abban, hogy egyes emberek képesek a jövőbe látni? Na, nem úgy, hogy például korukat megelőzve alkotnak valamit, hanem konkrétan előre látnak bizonyos eseményeket. Nos, mi személy szerint ebben nem hiszünk, ezért született meg az alábbi cikk. Előre megjegyezzük: semmiképpen sem állítjuk, hogy az írásban megemlített milliárdosok az új típusú koronavírus létrehozói lennének, de nem vet rájuk jó fényt – sőt, elég gyanús – az a tény, hogy a jelek szerint a járványból mindketten hasznot tudnak húzni. Egy olyan helyzetből, amelyet nem lehetett előre látni. Vagy mégis? Olvassák el a cikket, és döntsék el Önök!

Megegyezhetünk abban, hogy egy ilyen szintű világjárványra egy ország sem volt felkészülve. Voltak szerencsések, mint hazánk is, akiknek volt elegendő idejük felkészülni, beszerezni a szükséges védőfelszereléseket és így „várni” az elkerülhetetlent. Talán nem túlzás azt állítani, hogy nagyjából január végétől kezdve mindenki rendszeresen nézte a John Hopkins Center által készített online térképet, amelyen a vírus terjedését lehet követni. Úgy gondoljuk azonban, hogy viszonylag kevesen hallottak korábban erről az intézetről, így bizonyára nem jutott el túl sok emberhez, hogy milyen rendezvényt szervezett a John Hopkins Center a Világgazdasági Fórummal és a Bill és Melinda Gates Alapítvánnyal közösen.

Végül elérkezünk 2020-hoz, amikor is Bill Gates már azt mondja meg, hogyan kell reagálni a koronavírus járványra, és ismét, hogyan lehet felkészülni a következő járványra. Természetesen globális választ sürget, az egy dolog, hogy a nemzetállamok mindent megtesznek saját állampolgáraikért, de segíteniük kell az afrikai és dél-ázsiai államoknak is. A vakcinák támogatójaként Gates az oltóanyag-fejlesztést is sürgeti, mondjuk ezen a ponton egyet is tudunk érteni vele – amíg nem hozza fel azt a nagyszerű ötletét, hogy mindenkibe ültessenek microchipet. Persze csak azért, hogy követni lehessen az egészségügyi állapotát. Nyilván.

Ahogyan azt Bill „Orákulum” Gates is megjósolta, a járvánnyal együtt jár egy kibontakozóban lévő, ám az előrejelzések szerint hatalmas gazdasági válság. A szigorú korlátozások miatt rengeteg ember veszítette el a munkáját – és sajnos valószínűleg lesznek még, akik munkanélkülivé válnak, számos vállalkozás megy tönkre, és természetesen a járvány elleni védekezésre óriási összegeket fordítanak a kormányok, így egyes országok is bajba kerülhetnek. Nekünk szerencsénk van, a magyar gazdaságot jó állapotban találta a válság, és a felelős nemzeti kormánynak köszönhetően valószínűleg más országokhoz képest viszonylag könnyen meg fogjuk úszni. De mit tegyenek azok, akik kevésbé szerencsések?

Nos, véletlenül erre is van egy „globalista” megoldás: a Világbank már 2017-ben gondolt rájuk! Ekkor ugyanis létrehoztak egy „járvány kötvényt” azoknak a fejlődő országoknak, amelyeket hirtelen járvány sújt. A kötvényeket azonban öt éves időtartamra hozták létre 500 millió dollár értékben, ezek tehát 2022-ben lejárnak. Hát nem szerencse, hogy 2020-ban kitör egy világjárvány és még pont van két év „szavatossága” a sürgős segítségnek? Sőt, véletlenül a kötvény által lefedett hat vírusfaj között pont szerepelnek a koronavírusok is. Micsoda áldás.

Nincs vége azonban a furcsa véletlenek sorának. A 2012-ben a Közel-Keleten kitört MERS járványt követően egy holland laboratóriumból a kanadai nemzeti laboratóriumba juttattak egy új koronavírus mintát, vizsgálat céljából. A mintát a laboratórium tudományos igazgatója, Dr. Frank Plummer mutatta be. Plummer nemzetközileg is elismert kutatója volt a fertőző betegségeknek, többek között az ebola járvány megállításában is jelentős szerepet játszott. 2020 februárjában Kenyában járt egy konferencián, ahol hirtelen összeesett. Halálának oka egyelőre ismeretlen.

Van egy általunk már jól ismert figura, aki minden válságban meglátja a lehetőséget, hogy még jobban meggazdagodjon. Igen, Soros Györgyről van szó. Ha eddig úgy gondolták volna, hogy ebben a helyzetben nem tud valahogy megragadni egy lehetőséget, tévedtek. Soros - Bill Gateshez hasonlóan - bizonyára varázsgömbbel rendelkezik otthon, hogy ennyire a jövőbe képes látni.  Kezdjük ott, hogy számos gyógyszergyártásban érdekelt cégben van részvénye, többek között a Wuxi Pharmatec Inc. (Wuxi Apptec) vállalkozásban is, amelynek egyik laboratóriuma Wuhanban található, a járvány kitörésének helyeként megjelölt piactól nagyjából 40 km-re (ez a távolság Kínában nem számottevő egy város esetében). Hiába volt már azonban Sorosnak egy jelentős portfóliója gyógyszert előállító cégekből, tavaly májusban 38 millió euró értékben vett részvényeket egy katalán gyógyszercégben, a Grifolsban. A barcelonai székhelyű cég specializációja vérből előállított termékek gyártása, így például fehér- és vörös vértesteket vonnak ki a vérből, valamint plazmát is. A befektetés kiválónak bizonyult, ugyanis a koronavírus járványból hasznot húzva az USA-val és Shanghaijal is megállapodást kötött a cég terápiás céllal vérből készített termékek előállításáról. Egyes tapasztalatok szerint ugyanis a gyógyult betegek véréből kinyert plazma segítheti a gyógyulást.

Természetesen előfordulhat, hogy mindez véletlen egybeesés, vagy hogy Bill Gates a jövőbe lát és Sorosnak is csak nagyszerű megérzései vannak, hogy mikor, mibe fektet bele. De ugyanígy előfordulhat az is, hogy nem véletlen az egész. Olvasóinkra bízzuk a döntést.

https://tuzfalcsoport.blogstar.hu/./pages/tuzfalcsoport/contents/blog/93642/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?