Blogolj!

Emberéleteket kockáztatna a hatalom érdekében a Soros-hálózat


Az alkotmánybíróság fel-, illetve kihasználásával veszélyeztetnék a koronavírus elleni védekezés sikerét a Soros György fizetési listáján szereplő NGO-k: az Amnesty International Magyarország, az Eötvös Károly Intézet, a magyarországi Helsinki Bizottság, valamint a Társaság a Szabadságjogokért közös közleményében követeli, hogy az Országgyűlés szélesítse azok körét, akik érintettségtől függetlenül az Alkotmánybíróság eljárását kezdeményezhetik a veszélyhelyzet idején. Ha ez megtörténne, a magyar emberek biztonsága érdekében azonnal meghozandó intézkedések bármelyike megtámadható lenne, végrehajtásuk pedig beláthatatlan következményekkel járó késedelmet szenvedhet, vagy akár el is maradhat.

Fotó: Pestisracok.hu

A Soros-hálózat az elmúlt napokban a belső- és a nemzetközi nyilvánosság előtt egyaránt támadta a kormányt a határok lezárása és a karanténra vonatkozó szabályok szigorúsága miatt. Ugyancsak elítélték a büntető törvénykönyv tervezett módosítását, ami azt lenne hivatott biztosítani, hogy COVI-19 okozta vészhelyzet idején ne lehessen következmények nélkül álhíreket terjeszteni. Márpedig fake news-ból akad bőven a balliberális sajtóban…

A Helsinki Bizottság közreműködésével megakadályozták 13 Magyarországól kiutasított iráni egyetemista kitoloncolását. Mindannyiuk ellen a járványügyi szabályok megsértése miatt indított eljárást a rendőrség, és közérdekből szerdán fel akarták őket tenni egy katari gépre, szélsőséges ügyvédek azonban bírósági felülvizsgálatot és azonnali jogvédelmet kértek, így az eljárás lefolytatásáig hazánkban maradhatnak.

A heves, kampányszerű támadássorozat, amire a sajtó egy része az emberek és az egészségügyi dolgozók ellátásának biztosítatlanságáról szóló rémhíreikkel is ráerősítenek egyértelműen azt jelzik: a Soros-hálózatnak annál jobb, minél rosszabb az országnak; minél nagyobb a pánik, minél több a beteg és a halott. Ebbe a képbe illeszkedik az is, hogy az általuk támogatott parlamenti pártok képviselői jelezték, hogy nem hajlandóak hétfőn megszavazni a rendkívüli állapotról szóló törvényt, aminek elfogadása emiatt 8 nap késedelmet szenved. A Soros-hálózat tehát a koronavírust felhasználva próbálja ismét megbuktatni a kormányt – kerül, amibe kerül.

https://tuzfalcsoport.blogstar.hu/./pages/tuzfalcsoport/contents/blog/92157/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?