Blogolj!

Soros emberei a járvány idején is folytatják a harcukat 


Bár az élet szinte megállt a koronavírus miatt, az internacionalista, szélsőliberális szervezetek nem nyugszanak: változatlanul intézik meg-megújuló támadásaikat Orbán Viktor, és hozzá hasonlóan Donald Trump ellen is.

A napokban több nyugati hírportál közölt olyan cikkeket, amelyekben – alaptalanul – azzal vádolták a magyar miniszterelnököt, hogy a járvány kezelése helyette inkább rasszista, antiszemita indulatokat szít: az illegális migránsokat, a külföldi diákokat, az ellenzéket, valamint Soros Györgyöt teszi meg bűnbakká. 

Az Egyesült Államokban ugyanezen recept alapján igyekeznek az újraválasztási kampányát folytató Trump ellen hangolni a közvéleményt, egyúttal pedig bagatellizálni a határok lezárásának közegészségügyi jelentőséget.

Észak-Karolina és a déli államok egyik népszerű, protestáns hírportálja, a Reformation Charlotte hívta fel a figyelmet például arra, hogy a Soros György támogatását is élvező Nemzeti Bevándorlási Fórum (NIF) ügyvezető igazgatója, Ali Noorani a bostoni közszolgálati rádióban a minap azt bizonygatta: az amerikai elnök járványügyi lépései valójában nem a COVID-19 megfékezését szolgálják, hanem egy radikális bevándorlásellenes intézkedéscsomagot hivatottak leplezni, miközben az államokban kialakult helyzetet is a migránsok nyakába varrja.

Ali Noorani és Russel Moore

Noorani szerint ez világosan kiderül abból, hogy a bevándorlók kibocsátó országai kevésbé fertőzöttek. Erre viszont nincs semmiféle bizonyíték, hiszen a legtöbb kibocsátó ország statisztikai adatközlése megbízhatatlan, esetükben óriási lehet a látencia, elég csak Irán titkolózására gondolni, vagy arra, hogy a görögországi Lészvoszon talált első beteg is feltehetően az akkor még alacsony fertőzöttségűnek számító Egyiptomban vagy Izraelben kapta el a kórt.

A NIF egyébként amerikai viszonylatban tekintélyes lobbiszervezet, amelynek tagjai egyházi-társadalmi csoportok befolyásolásával foglalkoznak. Egyik vezetője, Russel Moore például a Reformation Charlotte szerint eredményesen fordította bevándorláspárti, a nyílt társadalmat propagáló irányba 2014 után a Déli Baptista Konvenció Etikai és Vallásszabadság Bizottságát (ERLC).

https://tuzfalcsoport.blogstar.hu/./pages/tuzfalcsoport/contents/blog/92074/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?