Blogolj!

Exkluzív interjú a Likud külügyi igazgatójával


Exkluzív interjút készített Eli Vered Hazan úrral, az izraeli Likud külügyi igazgatójával a Tűzfalcsoport.

Korábban Cvetin Chilimanov, szabadúszó macedón újságíróval, a Macedón Hírügynökség angol nyelven író munkatársával; a Stop Operation Soros nevű mozgalom tagjával is beszélgettünk.


Soros György belülről pusztítja Izraelt; a szervezetei éjt nappallá téve kiapadhatatlan forrásból dolgoznak azon, hogy megfosszák az országot zsidó identitásától. Sőt, olyan civil szervezeteket támogat, akik ártatlan zsidókat gyilkoló terroristákat védenek. Sok sikert kívánok Orbánnak a Soros elleni küzdelemben. (Eli Vered Hazan)


  1. Beszéljünk a választásokat követő politikai helyzetről Izraelben: a Likud győzött, de mi következik most?

A Likud a legnagyobb párt, de a Kék és Fehér koalíció megszegte a választóknak tett ígéretét: jelenleg egy olyan lista támogatja őket, melynek tagjai arabok, valamint egy zsidó politikus, aki gyűlöli Izraelt, mint államot és támogatja a terrorizmust. Lieberman csatlakozott hozzájuk, aki szintén nem váltja be a polgároknak tett ígéretét. Jelenleg mi vezetjük a közvéleménykutatásokat, de Netanyahu miniszterelnök koalíciós kormányt szeretne alakítani a helyzet miatt. Meglátjuk, mi fog történni. Én bízom Netanyahuban.

Eli Vered Hazan és Benjamin Netanjahu

  1. Világszerte szigorú intézkedéseket vezettek be a koronravírus miatt: mi a helyzet Izraelben, mit lehet tenni?

Izraelben körülbelül 200 koronavírusos fertőzött beteg van [az interjú publikáásakor ez a szám már sajnos 427 fő, halálos áldozat továbbra sincs], szerencsére eddig nincs halálos áldozat. Reméljük, hogy a jövőben sem lesz. Netanyahu miniszterelnök irányítja az állam karanténszabályozását, amíg nem születik új döntés. A cél az, hogy elkülönítsük a betegeket, amíg teljesen fel nem épülnek.

  1. Izrael és Magyarország is küzd a terrorizmus ellen: hogyan tudjuk segíteni egymást?

Két olyan terület azonosítható, ahol az együttműködés kölcsönösen hasznos lehet: a titkosszolgálat és a honvédelem terén.

  1. Hogyan dolgozik Soros a jobboldal ellen Izraelben?

Soros György belülről pusztítja Izraelt; a szervezetei éjt nappallá téve kiapadhatatlan forrásból dolgoznak azon, hogy megfosszák az országot zsidó identitásától. Sőt, olyan civil szervezeteket támogat, akik ártatlan zsidókat gyilkoló terroristákat védenek. Sok sikert kívánok Orbánnak a Soros elleni küzdelemben.

https://tuzfalcsoport.blogstar.hu/./pages/tuzfalcsoport/contents/blog/91979/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?