Nem volt hatos a lottón
Nyerőszámok: 2 (kettő), 14 (tizennégy), 27 (huszonhét), 32 (harminckettő), 36 (harminchat), 40 (negyven). Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt, az 5 találatos szelvényekre egyenként 332.755 forintot; a 4 találatos szelvényekre egyenként 7.765 forintot; 3 találatos szelvényekre egyenként 2 145 forintot fizetnek.
Blogolj!

Újabb jobboldali árulót talált Soros


Megvan John McCain utódja – a republikánusokat eláruló Mitt Romney  Soros György lobbista csoportjainak  20 legfontosabb adományozottja  között


Mitt Romney szenátor, a Grand Old Party  (republikánus párt) tagja szinte mindenkit megdöbbentett az elmúlt napokban , amikor a republikánusok között egyetlenként,  Donald Trump elnök elítélésére szavazott a demokraták által indított felelősségre vonási (impeachment) eljárásban.

Az első, a „hatalommal való visszaélésről” szóló vádpontban 52 republikánus szavazott az elnök felmentésére, ám Romney csatlakozott a 47 demokrata szenátorhoz, és az elnök elítélését támogatta.

Időközben napvilágot látott egy pénzügyi jelentés, amely magyarázatot nyújthat arra, és felfedheti, hogy Romney miért szavazott az elnök ellen. Az OpenSecrets.org szerint Romney 17 500 dollárt kapott a Soros Fund Management-től, amely egy a baloldali milliárdos Soros György által alapított szervezet.  Romney bekerült  a 20 legfontosabb politikus közé, akik ettől a szervezettől a legnagyobb támogatásokat kapják, olyanok között mint Barack Obama az USA volt elnöke, Chuck Schumer szenátor, Hillary Clinton volt elnökjelölt, John Kerry és még sokan mások.

Az a hír, hogy Romney nagy pénzeket fogadott el Soros-tól, nem fog sokakat meglepni, mivel a saját szövetségesei is az utóbbi időben "piti" -nek, pénzsóvárnak minősítették.

Romney sikertelen, 2012-es elnökválasztási kampányának volt szóvivője azt állítja, hogy a szenátort a szavazás során a „keserűség és féltékenység motiválta”, miszerint Trump bűnös bizonyos kérdésekben a felelősségre vonási eljárás során.  Rick Gorka, aki jelenleg a Republikánus Nemzeti Bizottság (RNC) kommunikációs igazgatója, a Twitteren elmondta, hogy Romney csak azért keserű, és csalódott, mert Trump „elvégezte azt, amit [Romney] többször is elmulasztott”. "Szomorú, hogy Mitt nem vonta le a tanulságokat a 2012-es eseményekből. Most elárulta pártját és több millió szavazót is – jelentette ki a pártigazgató"

Ez nem az első alkalom, hogy Sorosék belülről vagy éppen kívülről támadják a konzervatív pártot, legutóbb Alex Soros listázta az említett alkotmányos elmozdítási eljárásban a Trump elnököt támogató jobboldali szenátorokat arra buzdítva az amerikaiakat, hogy „Szavazzák ki őket a szenátusból!”.

https://tuzfalcsoport.blogstar.hu/./pages/tuzfalcsoport/contents/blog/91000/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?