Blogolj!

Soros a nyílt társadalom online propagandistáira önti a pénzt


A Nyílt Társadalom Alapítvány bejelentette, hogy 2019-ben elindítja a  Soros Egyenlőségért Ösztöndíjat. Ez a program olyan sokszínű személyek csoportja, mint művészek jogászok, szervezők stb., akik munkája inspirálja majd a faji igazságosságot és az egyenlőség elérését az USA-ban.

A 2017-ben alapított Soros Egyenlőségi Ösztöndíjprogram az innovatív gondolatokat támogatja, annak érdekében, hogy új utakat találjanak a faji alapon történő megkülönböztetés végetvetése érdekében. Azon kívül, hogy felügyelik a részt vevők projektjeit, a program vezetőképző programokat tartalmaz, kapcsolatépítést, és más professzionális támogatást nyújt.

Ebben az évben 18 résztvevő van a programban, az ország különböző vallási közösségeiből származva, akik széleskörű eszközökkel és tapasztalattal rendelkeznek a program céljának megvalósítása érdekében. A projekteken kívül még az alábbiakon fognak dolgozni:

  • egy kezdeményezés létrehozása, melyben a fekete közösségek egyenlőségét célozzák meg
  • egy média platformot létrehozni a színes bőrű embereknek, és a történeteik elmesélése által bátorítsák a közösségeket
  • az ázsiai-amerikai szervezetek kiépítése a konzervatív narratívák ellen.

Abban a kritikus időben, amikor a történelemben a különböző faji csoportok ellen diszkrimináció tapasztalható Amerika-szerte, a Soros Egyenlőségért Ösztöndíj egy új generációt képviseltet, új ötletekkel, stratégiákkal, annak érdekében, hogy megerősítsék a többnemzetiségű demokrácia intézményét”, nyilatkozta Alvin Starks, az Nyílt Társadalom- Egyenlőség csoport igazgatója. „Ez a program lehetőséget ad a végtelen kreativitás kibontakoztatásának, intelligenciának…és megvilágítja az utat a jobb holnap felé”.

2019-ben a Soros ösztöndíjban részesültek mindegyike 100 ezer dollár ösztöndíjat fog kapni 18 hónapra.

2019-es Soros Ösztöndíjasok

Említésképpen az alábbi tevékenységi kört ölelik fel az ösztöndíjasok:

Su’ad Abdul Khabeer – egy multimédiás projekt vezetője, melynek célja, hogy feltárja a fekete muszlimok el nem mondott mindennapi történeteit az Egyesült Államokban, ami inspirálhatja a társadalmat és eszközöket biztosíthat ezáltal ahhoz, hogy a faji egyenlőség valósuljon meg.

Bernadette Atuahene – feladata, hogy az egyetemi kutatásain keresztül egy olyan irányvonalat mutasson, mely által a közösség hatékonyan tudnak fellépni a faji alapon diszkrimináló ingatlanadó ellen.

Maori Karmael Holmes – egy online platformot fog létrehozni, melyben azt kívánja majd bemutatni, hogy a filmipar, hogyan zsákmányolta ki a színes bőrű művészeket.

https://tuzfalcsoport.blogstar.hu/./pages/tuzfalcsoport/contents/blog/85478/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?