Blogolj!

Karácsony tanácsadója, alpolgármestere és haverjai repülőgépes merénylettel viccelődnek


A V4NA nemzetközi hírügynökség május közepén számolt be arról, hogy Kovács M. Mária, a Soros-egyetem történészprofesszora, Orbán Viktor halálára utaló bejegyzést tett közzé a Facebookon. A sorosista nő közösségi oldalán felidézte a néhai lengyel államfő, Lech Kaczyński 9 évvel ezelőtti tragédiáját, amikor 95 utastársával egyetemben az oroszországi Szmolenszk közelében szörnyethalt.

Úgy látszik, a Soros-hálózat magyarországi zsoldosai nem tudnak elszakadni a repülőgépes tematikától. Ezúttal Ámon Ada, Karácsony Gergely tanácsadó testületének tagja fogalmazott meg botrányos kijelentéseket szerda este a Facebookon.

A fenti képen jól látszik, hogy Ámon Ada a közösségi oldalon Gyürk András, Hidveghi Balázs és Deutsch Tamás megválasztott fideszes EP-képviselők, valamint Tőkés László református püspök repülőgépe elleni merénylettel viccelődik. Az utalgatáson túl, kérdéssel is fordul ismerősei felé, hogy ő maga, személyesen vállalja-e ezt az áldozatot. A repülőgép többi utasa már nem is érdekli a merénylettel viccelődő sorosistát, nekik valószínűleg mindenképpen meg kellene halniuk a „szent cél”, tehát a fideszesek elpusztítása érdekében.

Ámon Ada egyébként a Karácsony-féle árnyékkormány „zöldminisztere”, az Energiaklub elnöke. Az általa vezetett szervezet 2015-ben és 2016-ban összesen 145 ezer dollár, mintegy 37 és fél millió forint támogatásban részesült Soros György Nyílt Társadalom Alapítványok (OSF) hálózatától.

A repülőgépes merénylettel való viccelődést kifejezetten viccesnek találta Szabó Rebeka, zuglói alpolgármester és a sorositák hivatásos médiarettegője, Urbán Ágnes is. Erre utalnak azok a nevetős reakciók, amelyeket a bejegyzés megszületése után néhány órával kiosztott a balliberális élcsapat.

A világ legelnyomottabb riportere szerepben tetszelgő, (valójában tök tehetségtelen) Veiszer Alinda egy kedves kis szívecskével nyugtázta Ámon Ada gyilkos viccelődését.

Móra Veronika, a Magyarországra telepített Soros-hálózat fekete özvegye, a Soros-dollárok elosztásának egyik nagy bennfentese lájkolással hagyta jóvá Ámon Ada ötletét.

A felsorolt EP-képviselők és a református püspök egyébként mindannyian többgyermekes, nagycsaládos édesapák. Karácsony Gergelynek most színt kell vallania, hogy elítéli-e a képviselők és a püspök meggyilkolásával kapcsolatos célozgatást és viccelődést, vagy továbbra is maga mellett tartja Ámon Adát, Szabó Rebekát, valamint a Soros-hálózat többi tagját.

https://tuzfalcsoport.blogstar.hu/./pages/tuzfalcsoport/contents/blog/73708/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?