Blogolj!

Soros emberével egyeztetett a migrációról az EU külügyi főbiztosa


Az EU és Kanada szorosabban együttműködnek, mint bármikor – hirdeti az Európai Bizottság Federica Mogherini, az Európai Bizottság első alelnöke és Justin Trudeau kanadai miniszterelnök mai találkozója kapcsán.

Mogherini Asszony, aki egyúttal uniós kül- és biztonságpolitikai főképviselő is nemrégiben azt nyilatkozta, hogy Európa szempontjából életbe vágóan fontos a bevándorlás. Ebben alighanem a kanadai kormányfő is egyet ért vele, aki újabban az illegális migránsok szavazati jogának megadását fontolgatja sajtóhírek szerint.

„Többek vagyunk, mint partnerek, mi barátok vagyunk. Együtt dolgozunk” – jelentette ki az Európai Bizottság képviselője.

Mint ismeretes, a Millennium Report, szerint „Trudeau Soros bábja”. A spekuláns már 2016 júliusában megírta a Foreign Policy-ben: „Kanada jó példamodellt biztosít (bár földrajzi kontextusa különbözik Európáétól). Csupán négy hónap alatt 25 ezer szíriai menekültet fogadott be, és integrálja őket a köz- és a magánszféra közötti partnerségeken és a helyi nonprofit szervezeteken keresztül.

Trudeau és bevándorlási minisztere Ahmed Hussen  annak ellenére erőltetik a nyitott határok szélsőséges politikáját, hogy azt a kanadaiak több, mint 90%-a ellenzi azt.

https://tuzfalcsoport.blogstar.hu/./pages/tuzfalcsoport/contents/blog/63577/pics/lead_800x600.png
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?