Blogolj!

Robbanó csomagok – manipulatív hadviselés?


(Daniel John Sobieskiwww.americanthinker.com, 2018. október 25.)

Most a demokraták Amerikában valóban „mindkét oldal” felé szólhatnak, miután valakik a Clintonok, Eric Holder, Soros György és más személyek részére robbanóanyagot tartalmazó postai csomagokat küldtek jó két héttel a történelmileg talán sorsfordító novemberi félidős választások előtt. A vétkességet pedig már rá is tolták azokra, akiket Hillary „szánalomra méltónak” nevezett, és a CNN-nek küldött csomagért magát Trump elnököt is hibáztatják, a gyűlésein „CNN-t szívató” gyakori megjegyzéseiért.

1.      postai bélyegek, amelyek nincsenek megjelölve

2.      a csomaggal összeegyeztethetetlen bélyegértékek

3.      extrém nehéz huzal

4.      a kupak vége egy aknavetőéhez hasonlít

5.      miért szükséges egy órát használni a levélbombához?

6.      ennek az órának még riasztó/ébresztő funkciója sincs

7.      a bomba bekötő vezetéke nem fut végig

8.      mit csinálnak a törlőkendők a felületen?

9.      elírások a címzéscímkéken

Azonban valahogy túlságosan is alkalmasak és megfelelőek most ezek az „októberi váratlanságok”. Senki az említett célpontok közül nem volt veszélyben, azonban mások megsérülhettek volna, ha kézbe veszik vagy ki is nyitják a csomagot. Ugyanez nem volt elmondható akkor, amikor Bernie Sanders egyik támogatója egy baseballpályán feltűnve, akként határozott, hogy megöl republikánusokat? Akkor nem kellett volna összefüggést találnunk az illető, valamint Sanders és más demokraták retorikája között – akik arra figyelmeztettek, hogy a republikánusok programjának törvénybe iktatása nyomán milliók halnak majd meg?

Amikor Trump „mérgező” retorikájának elítélésére szólítanak fel, felejtsük-e el azt, hogy Maxine Waters demokrata párti képviselőnő Donald Trump elnök munkatársainak zaklatására szólította fel az amerikaiakat, a kormánypártiak éttermekből, boltokból, irodákból való kitessékelésére stb.? Felejtsük el az erőszakos zavargásokat a főiskolákon, egyetemeken, ahol amúgy konzervatív felszólalók nem is juthatnak szóhoz?

Szóval: felejtsük akkor el, hogy Sanders egyik támogatója jótékonysági baseballmeccsre készülő republikánusokat akart meggyilkolni – azáltal inspiráltan, amit a kongresszusi republikánus képviselő, Rodnay Davis a „politikai retorika terrorizmusának” nevezett? Sanders maga bár helyesen elutasította az ilyen bűnt és gyakorlatot, ő és Nancy Pelosi (a képviselőházi demokraták vezetője) mégis azzal voltak elfoglalva, hogy Trump esetleges újraválasztása kapcsán, apokaliptikus képekkel és az ördögöt a falra festve, emberek halálát vizionálják a Trump-agenda nyomán…

https://tuzfalcsoport.blogstar.hu/./pages/tuzfalcsoport/contents/blog/62851/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?