Blogolj!

Diplomáciai védettség alatt szervezkednek Sorosék


A strasbourgi Emberi Jogok Európai Bíróságához (EJEB) fordult a „Stop Soros” törvénycsomag miatt a Soros György által létrehozott és finanszírozott Nyílt Társadalom Alapítvány (Open Society Foundations) –jelentette be honlapján nemrég a szervezet. Az Európa Tanács égisze alatt működő bírósághoz az európai emberi jogi egyezmény előírásainak megsértésére hivatkozva lehet fordulni, amennyiben a panaszosok már minden hazai jogorvoslati lehetőséget igénybe vettek, és nem jártak eredménnyel.

Az Európa Tanács és a Soros-hálózat magyarországi összefonódásáról teszünk most közzé tényfeltáró írást, amelyből következtetést vonhatunk le arra nézve is, hogy mennyire számíthat hazánk elfogulatlan ítéletre a legújabb bevándorláspárti meghurcolás aktuális, nemzetközi stációjának végén

Az Európa Tanács egy regionális nemzetközi szervezet, amelynek székhelye Strasbourg. Jelenleg 47 tagja van, de nyitva áll bármely olyan európai állam előtt, amely elfogadja a jogállamiság intézményét és garantálja állampolgárai számára az alapvető szabadság és emberi jogokat. A Tanács egyik legfontosabb eredménye az Emberi Jogok Európai Egyezményének 1950-es elfogadása volt. Ennek keretében állították fel az Emberi Jogok Európai Bíróságát, amely az emberi jogok legfőbb európai bírói fóruma. Az Európa Tanács laza, kormányközi együttműködés keretében jött létre, és, szemben az Európai Tanáccsal és az Európai Unió Tanácsával, nem az Európai Unió intézménye. (Wikipédia)

A hazai Soros-brigád élcsapatai és az Európa Tanács magyarországi lerakata, az „Európai Ifjúsági Központ” között szoros együttműködés alakult ki az elmúlt években. A diplomácia védelem alá eső területen képzéseket, összejöveteleket és kormánypártiként nehezen címkézhető szeánszokat tartottak augusztusban a Soros-párti álcivilek.

Augusztus 13. és 16. között az EJHA – Emberi jogi nevelők hálózata országos emberi jogi nevelési képzést hirdetett multiplikátorok [értsd: jövendőbeli kiképzők] számára, melyre az egész országból várták a szakembereket: pedagógusok, képzők, kortárs segítők, szociális munkások, diákok, aktivisták, mozgalmárok jelentkezését. A hangzatos felhíváshoz Facebook-esemény is kapcsolódott, amelyből egyértelműen kiderül, hogy a rendezvény látogatóit két részre lehetett osztani: képzőkre és kiképzendőkre. Utóbbiak az ismeretek megfelelő elsajátítása után, maguk is kiképzővé válhattak a nemrég megalakult és terjeszkedésnek indult hálózatban.

A Budapesti Európai Ifjúsági Központ 1995-ben nyitotta meg kapuit az Európa Tanács első olyan intézményeként, amely egy a korábbi vasfüggönytől keletre fekvő országban létesült. A Központ az Európa Tanács IV. Főigazgatóságának részeként az Ifjúsági és Sportigazgatóság létesítménye. A Központ épülete a magyar állam tulajdonában van, fenntartását az ifjúsági ügyekért felelős minisztérium biztosítja. Az ingatlant Magyarország az Európa Tanács rendelkezésére bocsátotta. Ezzel egy időben a Magyar Kormány és az Európa Tanács egy megállapodást, ún. Székhelyegyezményt kötött, amelyben rögzítették a használat feltételeit. A Központ diplomáciai terület. Zökkenőmentes működtetéséért, a programok színvonaláért, a vendégek személyes kényelméért és ellátásáért teljes egészében az Európa Tanács felel. (Európai Ifjúsági Központ honlapja)

A képzésen számos, a Soros-féle nyílt társadalom eszmerendszerhez közel álló zsoldost vonultattak fel a szervezők, így többek között az iskolai és egyéb nyilvános érzékenyítések sztárcsapatát, az Élő Könyvtár elnevezésű agymosó gépezetet is.

Az Élő könyvtár nem más, mint az állami és önkormányzati fenntartású intézményekbe, iskolákba, könyvtárakba, továbbá fesztiválokra beszivárgó gépezet, amely többek között olyan kisebbségek bemutatását és szimpatikussá tételét végzi, mint a menekültek, bevándorlók, biszexuálisok, leszbikus melegek és transzneműek. Mondanunk sem kell, egy fejlődésben lévő fiatalnak csak erre lehet szüksége…

A hazai Soros-helyőrség nemrég felfedezett egyik reménysége, a NoÁr mozgalmi névvel ellátott Molnár Áron színművész szintén részt vett a kiképzendők fejtágításán és Facebook-oldalán be is számolt a modernkori marxista esti iskolában véghezvitt egotripjéről.

A modoros és arcba mászó stílusáról elhíresült énekes-versmondó a választási kampány utolsó időszakában kapott igazán nagy médiafigyelmet, amikor a boldogult emlékezetű, agitpropos időkre hajazó számaival próbálta kormányellenes üzenetekkel feltüzelni a választásoktól általában távol maradó fiatalokat. Emlékezetes, hogy ebben az időszakban a Soroshoz közel álló szervezetek brutális direkt és bújtatott kampányt folytattak a közösségi médiában annak érdekében, hogy a „gaz Orbán-rezsim” ellen megmozdítsák az általában apolitikus fiatalokat. Ezen hullám csúcspontján robbant be a köztudatba az engedély nélkül a Vörösmarty Gimnázium falai közé beszivárgó színművész, hogy a lebukását követően a Soroshoz hű médiafelületek minden nap megpróbálják tisztára mosni a fiatalember nevét. Ahogy a mozgósítás is rosszul sikerült (rendkívül magas részvétel mellett kapott 2/3-os felhatalmazást a nemzeti tábor), úgy NoÁr is lassan kikopott a köztudatból.

Harmadik helyen kell megemlítenünk Jósa Bálintot, a Soros által finanszírozott Amnesty International elnökségi tagját, aki szintén erős izgalmi állapotba hozta a képzésre szoruló Soros-gerillákat.

Jósa 2017-ben arról híresült el, hogy Nagykanizsán a No Hate Speech Mozgalom szervezésében próbálkozott olyan tanfolyam indításával, amely, többek között a mecsetépítés elfogadtatásának begyakorlására képzett volna ki pedagógusokat.

Jósa sajnos lehetőséget kapott korábban arra is, hogy a Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság által finanszírozott 2017-es Médiakonferencián fellépjen.

A Nagykanizsa Online korábbi írásából kiderül hogy az emberi jogi aktivista a leszbikus, meleg, biszexuális és transznemű (LMBT) történeti honlapon arról is vallott, iskolai programokat vezetett a befogadó társadalomért a Nyílt Társadalom Intézet és az Európai Bizottság projektjeiben, és tagja az Amnesty International elnökségének. Így nem meglepő, hogy [az akkor még csak tervezett] tréningjük 11-13 évesek számára többek között a következő fogalmak megismerését tartja fontosnak: diszkrimináció, iszlamofóbia, xenofóbia, menekült, gyűlöletbeszéd, rasszizmus, LGBT.

Az a fentiekből már egyértelműen látszik, hogy milyen alakoknak ad teret az Európa Tanács magyarországi intézménye és ennek fényében tippelhetünk arra is, hogy milyen elbírálás alá fog esni a Magyarország ellen indított eljárás egy másik tanácsi intézményben, az Európai Bíróságon. Az Európai Ifjúsági Ház finanszírozásának kérdésköre és a szintén adófizetői pénzből fenntartott médiahatósági programok pedig rávilágítanak arra is, hogy Soros-hálózata egyre szorosabban ólálkodik az olyan nemzetközi és hazai lehetőségek körül, ahol ártatlan gyermekek befolyásolását érhetik el.

Írásunk következő részében a legutóbbi képzés szervezőit is bemutatjuk…

Folytatjuk!

https://tuzfalcsoport.blogstar.hu/./pages/tuzfalcsoport/contents/blog/61111/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?