Blogolj!

Soros zsoldosai Magyarország ellen lobbiznak


Az elmúlt napokban mindenhol a Sargentini-jelentés elfogadásáról írnak. Amint az ismeretes, a Nyílt Társadalom Alapítványnak van egy listája azokról a megbízható szövetségeseikről, akik az Európai Parlament tagjai, így nem érhetett senkit nagyobb meglepetésként a szavazás végeredménye, Soros emberei megszavazták a Magyarországot elmarasztaló határozatot.

Azonban nem az Európai Parlament az Európai Unió egyetlen intézménye, ahol a spekuláns zsoldosai megvetették a lábukat: a Transparency International szervezetnek kifejezetten lobbi-tevékenység végzésére van irodája Brüsszelben 2008 óta, ezt a honlapjukon nyíltan vállalják is. A tájékoztatásuk szerint 2015. február 17. óta tartják számon a találkozóikat, ezek szerint kicsit több mint két és fél év alatt 718 alkalommal egyeztettek brüsszeli intézmények vezetőivel, tagállamok képviseleteivel és különböző politikusokkal. Az EU-s iroda tanácsadói között van a magyar Bátory Ágnes, aki a CEU professzora

Nem csak egy Soros szervezetnek van irodája Brüsszelben, több fronton támadnak a spekuláns zsoldosai. Az Amnesty International brüsszeli irodája honlapjának nyitóoldalán egyből két, Magyarországgal foglalkozó cikk van, természetesen mindkettő a Sargentini-jelentéssel kapcsolatos és kérleli az európai parlamenti képviselőket, hogy szabadítsák fel Magyarországot, ahol az áprilisi választásokkal még inkább megszűnt a demokrácia… Anno a kommunisták is a Szovjetunióhoz fordultak „segítségért”, de hát van, ami nem változik.

Külön felhívást is intéztek a képviselőkhöz, hogy szavazzanak igennel:

Az Amnesty International brüsszeli kitelepültsége a honlap tájékoztatása szerint mind az Európa Tanáccsal (nem azonos az Európai Unió Tanácsával), mind az uniós intézményekkel szoros kapcsolatot ápol és az emberi jogokért lobbizik, ezek közül is kiemelten a menekültjogért. Sőt! Minden évben kétszer, amikor az uniós elnökséget más ország kapja meg, külön listát készítenek neki arról, hogy milyen módon lehetne lépni egyet előre az emberi jogi fundamentalizmus útján. Emellett az Európai Emberi Jogi Bíróság megreformálásán dolgoznak a sorosista lobbisták, ami annak a veszélyét rejti magában, hogy a jövőben még több liberális, migránspárti döntés születhet a bíróságon, amely döntések kötelező erővel bírnak a részes államok, így Magyarország tekintetében is.

Az Open Society European Policy Institute egy kutatóintézet, aminek szintén van irodája Brüsszelben és saját bevallásuk szerint is az európai uniós döntéshozatal és törvényhozás befolyásolásán dolgoznak, hogy azok a nyílt társadalom eszmerendszerét elfogadják és reklámozzák is. Nem titkolt céljuk, hogy a Nyílt Társadalom Alapítványt szorosan összefűzzék az uniós intézményekkel és hogy az ott dolgozókkal együttműködve napirenden tartsák a nyílt társadalommal kapcsolatos kérdéseket. A Twitter oldaluk természetesen tele van a Sargentini-jelentés elfogadását üdvözlő posztokkal.

Ez a felsorolás nem teljes, de szerettük volna szemléltetni, hogy milyen szorgos kis hangyaboly dolgozik Sorosnak azon, hogy az EU-s politikusok úgy táncoljanak, ahogy ő zenél. A pénznek nincs szaga, abból pedig van bőven, hogy a lobbisták meg tudják győzni a politikusokat az igazukról.

Nem kell tehát csodálkoznunk azon, hogy hazánkat és Lengyelországot folyamatosan pellengérre állítják, hiszen komoly erők dolgoznak ellenünk. Szerencsére pár hónap múlva eljön az európai parlamenti választások ideje, ami remélhetőleg arculatváltást hozhat majd a brüsszeli intézményekben is és kisöpri a Soros köpönyegéből előbújt bürokratákat a lobbistákkal együtt.

https://tuzfalcsoport.blogstar.hu/./pages/tuzfalcsoport/contents/blog/58634/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?