Blogolj!

Sokmilliós órát villantott Sváby András?


Valószínűleg nem kell bemutatnunk olvasóinknak a 2006-os leégésével televíziós történelmet író, bukott balliberális lakáj-propagandistát, Sváby Andrást. Ő az az ember, aki az ATV-ben hetente jelentkező műsorában csúcsra járatja a szociális demagógiát és a beteg, kiszolgáltatott, szegény emberek életének gyomorforgató bemutatását a nézőszám növelésének reményében.

Svábyt és kollégáit nemrég egy tényfeltáró sorozat hozta nehéz helyzetbe, amelyből kiderült, hogy Soros György halott édesanyját is szívesen gyalázzák, miközben a külvilág felé folyamatosan kiállnak az ismert spekuláns által támogatott eszmék és szervezetek mellett is.

A luxuséletmódjával is médiaérdeklődést kiváltó kisújságíró most ismét kínos helyzetbe hozhatta önmagát, hiszen műsorának hétvégi adásában egy igen érdekes órát szúrt ki szemfüles óra szakértő ismerősünk.

A Sváby karján látható típus kísértetiesen hasonlít a Panerai Luminor luxusmárka egy különleges, egyedi darabjára, amelyet 3,7 millió forintért vásárolhatnak meg az érdeklődők.

Ismeretes, hogy a baloldali fake news-gyárak korábban jobboldali polgármestert is elővettek, amikor a politikus egy drágább órával mutatkozott. Most kérdés, hogy a balos érdekeket és narratívákat kiszolgáló Sváby számíthat-e kellemetlen kérdésekre a gyanús óra miatt.

https://tuzfalcsoport.blogstar.hu/./pages/tuzfalcsoport/contents/blog/56298/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?