Blogolj!

Sorosék mellett sivalkodik az Ügyvédi Kamara elnöke


Sorosék mellett sivalkodik az Ügyvédi Kamara elnöke

Bánáti János miért nem áll ki a jobboldali ügyvédek listázása ellen?


Csütörtökön, tényfeltáró sorozatunk 7. részében ismét részletesen bemutattuk a Soros-hálózat agresszív nyomulását a hazai igazságszolgáltatásban. 

Írásunk összefoglalója az Origón is elérhető:

 „A Tűzfalcsoport újabb megdöbbentő tényekről számolt be, most éppen a Budapesti Ügyvédi Kamara és a hazai Soros-szervezetek összefonódásáról. Beszámol arról a cikk, hogy számos továbbképzést szervezett a kamara Ügyvédakadémia néven, ahol a vezető előadók természetesen a Helsinki Bizottság és más sorosista szervezetek köpönyegéből bújtak elő. De arról is ír a cikk, hogy a sorosista szervezet nemrégiben a „Fiatalkorúak büntetőeljárásbeli jogainak megerősítése” címen továbbképzést szerveztek a „szerencsés” ügyvédek számára. Kiderül az is, hogy a Helsinki Bizottság már hallgatókorában próbálja behálózni és átmosni az agyát a fiatal jogászoknak, hiszen Jogklinika néven programot működtet, amelynek a célja, hogy már az egyetemi éveik során ügyvédek irányítása alatt betekintést nyerjenek a menedékjogi eljárásba. A Budapesti Ügyvédi Kamara által működtetett Pesti Ügyvéd pedig tele van a Transparency International javaslataival. De úgy tűnik, hogy Sorosék nem elégszenek meg a BÜK bekebelezésével, most már az Alapvető Jogok Biztosának hivatala körül is ólálkodnak.”

Miután legutóbbi írásunk bejárta a magyar média jelentős részét, Bánáti János, az Ügyvédi Kamara elnöke nem az általunk jelzett problémák felderítésére és a Soros-hálózat ügyvédi kamarákból történő kitakarítására fordította energiáit, hanem soha nem látott sivalkodásba kezdett. A toporzékolásra emlékeztető közlemény leginkább szánalmas sorait most mi is idézni szeretnénk:

„A legtragikusabb történelmi korszakokra emlékeztető „listázás” a tudomány, oktatás képviselőit követően az ügyvédi kart is utolérte.”

Bánátit telefonon érte utol az Index, aki elismerte a lapnak, hogy valóban az ő szövegéből származik a fent idézett mondat is.  Az Index pedig Bánáti segítségére sietvén, külön leszögezi írásában, hogy „Bánáti valószínűleg a Schmidt Mária-féle Figyelő saját Soros-listájára gondolt, amely a legsötétebb zsidólistázások korát elevenítette fel a magyar sajtóban.

A sors különös fintora, hogy Bánáti szavainak és az antiszemitizmus vádnak pont az az Index ad felületet, amelyről nemrég a Tett és Védelem Alapítvány jelentetett meg elmarasztaló sorokat „Tovább erősödő Izrael-ellenes sztereotípiák a hazai progresszív sajtóban” címmel közölt tanulmányában. A tanulmányban feltűnik még a Mérce és a 444 is, amelyek szintén igyekeztek kivenni részüket az írásunkban leleplezett sorosista nyomulás eltusolásáról és partnerek voltak az antiszemita kártya kétségbeesett pörgetésében is.

Bánáti és a balliberális portálok figyelmét valószínűleg az is elkerülte, hogy a Tűzfalcsoport partnerei között megtalálható a Likud, Izrael egyik jelenlegi kormánypártja, valamit több alkalommal bemutattuk Soros György Izrael ellenes tevékenységét is. Például írtunk róla itt, és itt is.

Bánáti kettős mércéje

Bánáti elnök úrnak csak annyi lenne a dolga, hogy egy köztestület vezetőjeként nem ijed meg a nyilvánosságtól, hanem őszintén számot ad és szembenéz Soros mindenhová befurakodó szálláscsinálóival. Ehelyett inkább olyan sivalkodást adott elő az érdekükben, amelyet korábban még sohasem hallhattunk tőle.

Idézzük csak fel az elnök úr hallgatását arról az esetről, amikor a HVG magyar ügyvédek egész sorát listázta és feketíttette be csak azért, mert azok a nemzeti kormánynak, vagy jobboldaliként számon tartott üzletembereknek dolgoznak. Ismeretes ugyanis, hogy idén januárban a HVG egy olyan cikket tett közzé, amelyben részletesen L-I-S-T-Á-Z-N-A-K mindenkit, akit egy kicsit is jobboldali kötődésűnek gondolnak.

A tucatnyinál is több ügyvédet és jobboldalhoz köthető üzletembert L-I-S-T-Á-Z-Ó írás miatt akkor persze nem vonult fel a teljes liberális média és Bánáti úr sem érezte, hogy komoly érdekvédelmet kellene folytatnia. Véletlenül sem állítjuk, inkább csak kérdezzük; Bánáti elnök úr miért csak a sorosisták mellett tud kiállni?

Bánáti néma maradt akkor is, amikor a csütörtöki írásunkban bemutatott, a „ fehér bőrű árja magyarok” bűnözési szokásairól értekező Nehéz-Pozsony ügyvédnő fajelmélettel felérő véleményének adott hangot a legnagyobb közösségi oldalon. Bánáti elnök úrnak erről az írásról nem jutott eszébe semmilyen tragikus történelmi korszak.

Miért van az, hogy a sorosista Gulyás Márton haverjának ügyvédnőjével szemben már nem bátor az elnök úr? Lehet, hogy fél valamitől?

Egy biztos; azok, akik most ismét megrémültek a nyilvánosság erejétől, egy dologra felkészülhetnek:

Folytatjuk…

CETERUM CENSEO: STOP SOROS!

https://tuzfalcsoport.blogstar.hu/./pages/tuzfalcsoport/contents/blog/53434/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?