Blogolj!

Írországban győztek Sorosék


Ronald Reagan, volt amerikai elnök kiválóan és egyszerűen fogalmazta meg annak idején, hogy mi a legfőbb probléma az abortusz melletti érvekkel: „Észrevettem, hogy mindenki, aki abortuszpárti, már megszületett”. Világos, vitathatatlan érv, a hagyományosan katolikus és konzervatív írek május 25-én azonban mégis az abortusz liberalizációja mellett döntöttek: az „igen” szavazatok majdnem 70 százalékkal győztek. Ironikus, hogy 25 éve, mikor népszavazással döntöttek 1983-ban a magzati életet védő alkotmánymódosításról, csaknem ugyanennyi szavazattal szigorították az abortusz szabályozását.

Az ír népszavazás eredménye tökéletesen beleillik Sorosnak a katolikus egyház, hit és erkölcs ellen folytatott küzdelmébe. Korábban már hivatkoztunk a DC Leaks által kiszivárogtatott dokumentumokra, amelyek bepillantást engedtek a spekuláns milliárdos Soros György és álcivil hálózata, birodalma terveibe. Egy belső, nők jogait érintő hároméves (2016-2019) stratégia szerint eleve az volt Sorosék terve, hogy Írországban megváltoztassák a szigorú abortusz-szabályozást, mondván, ha ott sikerrel járnak, más katolikus országokban is alkalmazhatják a bevált gyakorlatot. „Mivel az egyik legszigorúbb abortusz-szabályozása Írországnak van, ha ott nyerünk, más erősen katolikus európai országokra is hatással lehet, például Lengyelországra, és bizonyítékul szolgálhat arra, hogy a változás még ilyen konzervatív helyeken is lehetséges” – szerepel a dokumentumban. Sajnálatos módon már egy nappal később megjelentek azok a hangok, akik például az abortuszt teljesen tiltó katolikus Máltán követelnek változást.

A stratégia alapján három nagy abortusz mellett érvelő ír szervezetet támogatott a Nyílt Társadalom Alapítvány: az Amnesty International Ireland 137.000 eurót kapott 2016 elején, az Irish Family Planning Association 127.000 eurót nagyjából ugyanakkor és az Abortion Rights Campaign 25.000 eurót kapott erre a célra (ők már visszafizették). Azonban az írek, akárcsak mi, magyarok, sokáig éltek elnyomás alatt, így ők is szeretnék magukat megvédeni a külföldi befolyástól. Az 1997-es választási törvényük szerint regisztrálni kell azokat, akik 100 eurónál nagyobb összeget adományoznak egy szervezetnek politikai célokra. Sőt, a törvény egyenesen megtiltja, hogy külföldről adományt fogadjanak el, kivéve, ha külföldön élő ír állampolgár az adományozó. A szabályozás célja, hogy megakadályozzák a külföldi befolyást Írország belpolitikájába, így a választásokba és népszavazásokba is.

Soros hatalmas adományai tehát nem feleltek meg az ír szabályozásnak. A kormányzat egy szerve (Standards in Public Office Commission) felszólította tehát ezt a három szervezetet, hogy fizessék vissza a kapott juttatást. A felszólításra válaszul az ír Amnesty International igazgatója, Colm O’Gorman közölte, hogy „minden lehetőséget keresni fognak arra, hogy megváltoztassák ezt a fajta szabályozást” és hogy „nem fognak eleget tenni egy olyan törvénynek, amely emberi jogokat sért”. Mármint, szerinte emberi jogokat sért, hogy a törvény alapján Sorostól nem fogadhatnak el pénzt. Nem tesznek eleget a szabályoknak, sivalkodnak, inkább a szabályokat változtassák meg az ő kedvükért. Nem ismerős valahonnan?

Soros György zsoldosai óvodás vagy kisiskolás korukban olyan gyerekek lehettek, akik felborították a társast, ha vesztésre álltak, vagy új szabályokat alkottak a Monopoly játékhoz is. Nos, a való életben ez nem így működik; lehet, hogy az utóbbi években Írországban teret nyertek maguknak a liberálisok, de mi tartjuk magunkat és most még elszántabbak vagyunk abban, hogy leleplezzük a terveiket és módszereiket.

https://tuzfalcsoport.blogstar.hu/./pages/tuzfalcsoport/contents/blog/53246/pics/lead_800x600.png
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?