Megszereztük a Soros-hálózat titkosított haditervét

Előzmények

Korábbi írásunkban már beszámoltunk róla, hogy feltehetően Soros pénzén, Alinsky-módszerekkel épít hálózatot Szél Bernadett kedvenc Soros-ügynöke. Nemrég pedig arra is felhívtuk a figyelmet, hogy a Soros-civilek utolsó rohamra készülhetnek a nemzeti kormány ellen a választás előtt. Ismeretes az is, hogy a Soros-féle Nyílt Társadalom Alapítvány támogatásával, a Civil Kollégium Alapítvány szakmai vezetésével három közösségszervező mentor; Sebály Bernadett, Peták Péter és Giczey Péter végzik a különböző kormány- és nemzetellenes csoportosulások kiképzéseit.

Fentiek közül Sebály Bernadett és az LMP-s Szél Bernadett szoros együttműködését már több írásunkban lelepleztük. Peták Péterről pedig nyilvánosságra hoztuk, hogy nem csak a Civil Kollégium Alapítványon keresztül kötődik Soroshoz, hanem Pécsett, az Emberség Erejével Alapítvány munkatársa is, az Erősödő Civil Közösségek program keretében. Az említett alapítvány volt az első vidéki szervezet, amely Soros-pénzt kapott, a sokak által csak bevándorlásszervező irodaként emlegetett bázis felállításához. Harmadik társuk, Giczey Péter pedig az SZDSZ egyik alapító tagja.

A CKA-ról mostanra azt is tudjuk, hogy 2011 óta havi rendszerességgel tart „közösségszervező” képzéseket, melyek jelenlegi elnevezése „Szervező Szerda”. Továbbá a Civil Kollégium Alapítvány tartja fenn azt a kunbábonyi kiképzőközpontot is, ahol polgári engedetlenségre és a rendőrökkel való szembeszegülésre, „erőszakmentesnek” csúfolt ellenállásra tanítják a résztvevőket.

Üres fejek szubkultúrája

A Tűzfalcsoport most olyan dokumentumokhoz jutott hozzá, amelyek alátámasztják:

A magukat civilnek hazudó aktivisták politizálni akarnak. Külföldről hoznának támogatókat maguk mellé, uralni akarják a közbeszédet, erődemonstrációra és sztrájkokra készülnek, befolyást akarnak szerezni médiatermékek felett és Alinsky módszereivel szerveznének tüntetéseket, utcára vinnének gimnazistákat. Kimondott céljuk a Nemzeti Együttműködés Rendszerének lebontása.

Írásunk második részben pedig bemutatjuk majd azt is, hogy Soros ügynökei az áprilisi választást megelőző hetekben és napokban komoly provokációkra, nyílt és agresszív támadásokra készülhetnek a közszolgálati média, a jobboldali médiatermékek, és a közintézmények ellen. Ha mindez nem volna elég, rongálási akciók is szerepelnek az álcivilek haditervében.

Ide és ide kattintva bárki számára elérhetőek azok a Google Dokumentumok, amelyeket időnként nyílttá, időnként pedig titkossá tesznek a Soros-hálózat ügyetlen aktivistái. A dokumentumok 2017 áprilisától nyújtanak betekintést a hálózat belső működésébe. Ez volt ugyanis az első hónap („bemutatkozó kör”), amikor Peták Péter és Sebály Bernadett szoros felügyelet alá vonták a tüntetésekről és a különböző civilnek álcázott csoportokból bevonzott ellenzéki aktivistákat. Nem meglepő tehát, hogy a feljegyzés Peták Péter mentori szerepének rögzítésével és Sebály Bernadett felszólalásával kezdődik.

A szót magához ragadó Sebály a Civilizáció nevű csoportosulás nevében vett részt az eseményen. Ez az a csoport, amelynek jelenleg 264 olyan szervezet, médiatermék, vagy egyéb gittegylet a tagja, amelyeket leginkább Soros György pénze és a bevándorlás pártolása forraszt egységbe. Meg persze az, hogy nyíltan szembehelyezkednek a kormány és az országgyűlés minden olyan kezdeményezésével, amely az átláthatóságukat erősítené. Sebály nem is kertelt, nyíltan felmondta ezen szerveztek hazug kommunikációs paneljeit és felvázolta azok kormányellenes, akkor még formálódó egységfrontját.

A fentiekből egyértelműen behatárolható az a szűk, budapesti értelmiségi réteg, amely a hazai Soros-hálózat fő célcsoportja. A Bánki-tó fesztiválozói és az örökké elégedetlen liberális tanárok jelenléte jól mutatja, hogy Soros hazai helytartói és rajongói mennyire távol állnak a többségi társadalom valódi problémáitól és gondolataitól.

Elég csak megemlíteni, hogy a megbeszélésen részt vett az a Törley Katalin is, aki a poligámia propagálása mellett, állandóan tüntetéseket szervez és feszültséget szít a magyar oktatási rendszerrel kapcsolatos diskurzusban.

Nem csoda, hogy az önmagukat „radikális fiatalként” meghatározó (Horváth Balázs – Occupy Oktogon) alakok nagy örömmel tapasztalták, hogy ha beteges eszméikhez nem is, de az általuk szervezett oktogoni bulikhoz néhány száz fiatal legalább csatlakozott.

World Cafe

A Soros által pénzelt kiképzéseken rendszeresen használják és vetik be az úgynevezett World Cafe módszert. Ennek lényege, hogy a nagyobb csoportok asztaltársaságokra bomlanak és minden asztalnál más-más témát bontanak ki, majd a szereplők témát vagy asztalt váltanak. (Érdekesség, hogy a Momentum nevű párt ugyanezzel a módszerrel bonyolítja le lakossági fórumait.)

A fenti módszerrel a magukat civilnek képzelő provokátorok olyan nyílt és egyértelmű politikai cselekvések irányába indultak el, mint:

 • közös politikai cél megtalálása
 • szervezett mozgósítás
 • a közbeszéd uralása
 • erődemonstráció
 • külföldi civilek bevetése
 • közös tüntetés politikusokkal
 • a kormány támogatottságának erodálása
 • sztrájkok szervezése

Különösen gyönyörű, ahogy a beszélgetés felszólalói is belátják, vidéken a kutya sem kíváncsi rájuk. A leereszkedő balliberális maszlag és szóalkotás egyik rémes lenyomata egyébként a „vidékiségről való kommunikálás”.

Az álcivil blabla egyik legszebb példája, ahogy a saját maguk számára készített feljegyzésben pirossal emelik ki és célként fogalmazzák meg a Nemzeti Együttműködés Rendszerének lebontását. Az így felszabaduló "piacra" már nyugodtan be is lehetne nyomni a sorosista nyílt társadalom eszmét.

Az itt látható fénykép alsó része igazi csemege a figyelmes olvasónak, hiszen:

 • biztos szövetségeseket akarnak keresni a „független” médiában
 • a Mérce nevű sorosista, marxista blogra saját médiájukként hivatkoznak
 • tevékenységük fő célja, az áprilisi választás előtti szerveződés

Ennek fényében érdekes belegondolni, hogy a sorosisták által megjelölt témákkal (oktatás, egészségügy) kapcsolatos hazugságok, miért pont bizonyos balliberális médiumokban állnak össze narratívává, komplett médiapolitizálássá.

A szervezői szerdák akcióötletei között feltűnik, hogy:

 • Alinsky módszereit akarják alkalmazni a tüntetéseiken
 • gimnazistákat [tehát gyerekeket] akarnak utcára vinni
 • ügyvédekre lesz szükségük

Szerdán folytatódó írásunkban bemutatjuk, hogy Soros magyarországi helyőrsége már egy éve készül közintézmények elfoglalására, a közmédia megzavarására, és igen, a Békemenet botrányba fullasztására is.

Folytatjuk...

https://tuzfalcsoport.blogstar.hu/./pages/tuzfalcsoport/contents/blog/49786/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?