Blogolj!

Kihasználja a diákok naivitását a Soros-birodalom?


A minap a kezünk ügyébe akadt egy szórólap, amely a Fazekas Mihály Fővárosi Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium közelgő Fazekas+ Fesztiváljának egyik előadását hirdeti: az Amnesty International munkatársai tartanak majd fejtágítást „Mi a gyűlölet-bűncselekmény?” címmel. Kíváncsiak lettünk, milyen tartalmat is takarhat ez a cím, de a honlapon lévő leírás keveset árult el róla. Nem gondoljuk, hogy olyan példákat hoznának fel, mint mikor Dopeman egy hungarocellből készült, Orbán Viktort ábrázoló szobor fejét rugdosta, vagy mikor az MSZP-ből azóta kilépett Simon József közösségi oldalán a miniszterelnök fejbelövéséről álmodozott. Következtetni csak az éves jelentésükből tudunk, mely alapján a migránsok regisztrálása gyűlölet-bűncselekmény, a civil szféra működésének átláthatóvá tétele gyűlölet-bűncselekmény, a CEU törvényes működésre késztetése gyűlölet-bűncselekmény és így tovább.

Kép forrása: Magyar Idők

Az Amnesty nem az egyetlen Soros pénzből kártékonykodó szervezet, amely a diákok naivitását kihasználva igyekszik rátelepedni egy kezdeményezésre, politikai ügyet csinálni belőle. A Független Diákparlament (a független jelzőt mi erősen kétségbe vonjuk annak fényében, hogy a fiatalokat a német, Martin Schulz féle szociáldemokrata párt alapítványa támogatta korábban - két másik rendezvény megszervezésében) január közepén tartott tüntikéjére a TASZ készített egy rövid útmutatót. Azóta szerveztek még egy tüntetést, amelyre ugyan kicsit többen mentek el, mint az előzőre, de még mindig nem ütötte meg az ingerküszöböt. Arról nem is beszélve, hogy az Országos Diákparlament, mint hivatalos csatorna évek óta együttműködik az EMMI-vel, így a „függetlenekről” valójában nem is tudjuk, hogy mire kellenek.

Nem adják fel, beszálltak a kampányba is: mindenkit szavazásra, kormánydöntésre bíztattak és március 15-én ismét tüntetni fognak. Van, akiknek semmi, a márciusi ifjak emléke sem szent.

Nem állunk meg azonban a hazai palettánál, lássuk a legutóbbi nemzetközi példát. 2018. február 14-én délelőtt 17 áldozatot követelt magának egy 19 éves, feltehetően kóros elmeállapotú fiatal iskolai lövöldöző ámokfutása egy floridai gimnáziumban. Természetes, hogy a társadalomban ezek után újraindult a fegyvertartás szigorításával kapcsolatos vita; ami viszont gusztustalan, hogy elkezdték a diákok, tanárok halálát átpolitizálni a baloldalon. Az első nagy tüntetést, jobban mondva vonulást a történtek után pontosan egy hónappal tervezik. Március 14-én lesz az „Elég! Nemzeti Kivonulás az Iskolából” (Enough! National School Walkout) amikor is a támadás időpontjában 17 percre kivonulnak a diákok az osztálytermekből, így emlékezve az áldozatokra. A Facebookon beharangozott esemény szervezője a Women’s March és annak ifjúsági tagozata; korábbi eseményeik között szerepel számos tiltakozó akció a fegyvertartás, „Trump fehér felsőbbrendűséget hirdető politikája”, a beutazási tilalom bizonyos muszlim országokból és az illegális migránsok deportálása ellen. Ezen kívül online szemináriumot is tartottak követőiknek a polgári engedetlenségről és az erőszakmentes ellenállásról, hogy jól felkészítsék őket a demonstrálásra. Bár nem közvetlenül pénzeli őket Soros, de több mint 100 partnerszervezetén keresztül, több mint 246 millió dollárral támogatta a Women’s March nevű szervezetet.

Nem csak mi hívjuk fel a figyelmet Soros ténykedésére a floridai diáktüntetés ügye kapcsán; több amerikai közéleti személy is megszólalt a kérdésben. Egy korábbi republikánus kongresszusi küldött, Jack Kingston a CNN (liberális, baloldali) csatornán mondta el véleményét, miszerint baloldali, a fegyvertartás szigorításáért küzdő szervezetek használják ki a 18 év alatti diákokat, „nem azok szervezik a szüleik nappalijából az országos tüntetéseket”. Hasonlóképpen vélekedik David Clark, korábbi milwaukee-i sheriff, aki a Twitteren azt nyilatkozta, hogy a diáktüntetések hátterében Soros György mozgatja a szálakat, ahogyan korábban a „Black Lives Matter” szervezet rendőrellenes erőszakba torkolló akcióinál is történt.

Nagyon sajnáljuk azokat a fiatalokat, akiket tenni akarásuk mellett naivitásuk a Soros-hálózat zsoldosainak karmai közé hajt. Azok pedig, akik kihasználják őket, gusztustalan dolgot követnek el. Reméljük, hogy a Fazekas diákjai még az előadás megtartása előtt végiggondolják ezt…

1
https://tuzfalcsoport.blogstar.hu/./pages/tuzfalcsoport/contents/blog/49283/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-03-08 14:56:03
A legaljasabb dolog a fiatal, iskolás gyerekeket felhasználni a mocskos terveikhez.
Soros-bérenc, álcivil NGO szervezetek >>>>> kifelé végre ebből a tisztességes, normális országból !!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?