Blogolj!

Orgiákkal is foglalkozik a TASZ?


„Hát maga emberrel is kereskedik? - kérdeztem a patást.
-Á, fenéket. Csak úgy mellékesen…”
(Rideg Sándor: Indul a bakterház)

Soros György egyik kedvenc hazai kitartottja, a Társaság a Szabadságjogokért nevű „emberi jogi jogvédő civil szervezet”. A szakmaiságot rendszeresen zászlajára tűző Soros-párti úttörőcsapat honalapján számos érdekességet találhatunk. A hétvégére való tekintettel, most egy kevésbé szakmai vonatkozásra szeretnénk felhívni olvasóink figyelmét.

A TASZ honlapjának felületes olvasgatása során tájékozódhatunk a szokásos emberi jogi, szépelgő handabanda által kijelölt értelmezési keret aktualitásairól: szorongatott civilekről, iszlamofóbiáról, csillogó szemű migránsokról. A honlapon elmerülve azonban igazán érdekes dolgokra is bukkanhatunk.

nemzetközi kapcsolatok menü alatt futó Eurasian Harm Reduction Network nevezetű alpont komoly zavart okozhat a szakmai tájékozódásra vágyó érdeklődőkben. Ide kattintva ugyanis a http://www.ceehrn.org/ nevű, japán nyelvű oldalra irányítanak minket Soros György hazai élharcosai. Bár japán nyelvtudásunk kétségkívül hiányos, az ingyenes fordítószolgáltatások segítségével hamar megértettük; orgiákról és egyéb szexuális kalandozásokról szól az oldal.

A tényállás mögött két lehetőség sejlik fel:

  1. A srácok ezt komolyan gondolják.
  2. Privát jellegű használat után nem érdemes linkeket beilleszteni a céges gépről a céges honlapra.

 Jó hétvégét kívánunk minden kedves olvasónknak!

(A borítóképen Hieronymus Bosch Gyönyörök kertje című festményéből a paráznaság és a falánkság allegóriája elnevezésű részlet látható. Forrás: Wikipedia)

Frissítés:

Már nem ajánl orgiákat a TASZ

A Lokál szúrta ki, hogy írásunk nyomán sunnyogva eltüntette honlapjáról a pornográf oldalra mutató  linket a Társaság a Szabadságjogokért nevű Soros-pozitív szervezet.
Nálunk azonban továbbra is megtekinthető a honlap cenzúrázás előtti változata.
https://tuzfalcsoport.blogstar.hu/./pages/tuzfalcsoport/contents/blog/37714/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?